A co Ty myslałeś? że rolnik nie ma prawa powiedzieć na forum, co mu na sercu leży? Nikomu gęby nie przymkniesz. najgorsze jest to, że uderzasz w polemikę, a masz zero pojęcia o sytuacji na wsi.
Ja mam za to - nowe auta nowe domy co chwila jakieś imprezy jak chrzest czy komunia to jak wesele. Pod remize i nowymi autami się chwalą.
A ... narzekają jak im to źle tylko potwierdzenia to w rzeczywistości nie ma.
dlaczego jak rolnik protestuje to zraz jest obrazany ze wstyd ze nielegalnie a jak miastowi blokuja czy to pielegniarki policja gornice itd to wszytko pasuje to ich sie popiera i w kazdych wiadomosciach pokazuje a protestu rolniczego nie pokazali na zadnychg wiadomosciach dlaczego bo by wyszla prada dlaczego wszytko drozeje bo jak to mozliwe ze nam placa tak jak 20lat temu a w sklepach coraz drozej wiec kto oszukuje rolnik czyu rzad!!!! OK MOZEMY MY POLSCY ROLNICY POLIKWIDOWAC GOSPODARSTWA ALE PAMIETAJSCIE ZE ZYWNOSC ZDROZEJE NAPEWNO O 60% IMPORTEZY NIE BEDA ŁASKAWI!!
Ale Cię to boli. ha, i bardzo dobrze. Niech Ci żółć zazdrości dupskiem spływa.
Jeszcze raz mówię nie boli mnie to co mają tylko to że mają i ciągle narzekają a mało tego utrudniają prace innym min:
Kierowcom przedstawicielom ludziom dojeżdżającym do pracy czy nawet po to aby do lekarza dojechać czy dziecko odebrać ze szkoły.
Jeszcze Pan Prochoń kto jak kto ... porażka
Szanuje ich ciężką prace i doceniem co robią dla reszty -ale każda praca jest potrzebna i niech nie szkodzą innym tylko jak mają jakieś ale to do tych co trzeba czyli do swoich wybrańców.
Za ciężką pracę powinni rolnicy jeżdzic wozami lux, chalupy miec piękne i kasy full.Oszukiwani są przez wszystkie możliwe hieny,a zysk zostaje u cwaniaków których dawno powinno się tępic, ale mają przyzwolenie na nieuczciwe działania. Z poważaniem rolnik
A Ty sadzisz ze ludziom na wsi nic sie nie należy?? Jezdzic maluchem lub polonezem, jesc zalewaje co dzien i mieszkac w lepiankach?
Należy jak najbardziej tylko niech nie narzekają i cały czas o to chodzi - ludzie czytajcie całość i ze zrozumieniem!!! Nie wyrywajcie zdań z kontekstu
gdyby było kolorowo, nikt by nie narzekał. Kolorowo nie jest- jak wszędzie - i nikt nam ust nie będzie zamykał.
dokładnie ludziom z miasta o to chodzi. Nie nawidzą wsi i rolników, stąd te obelgi i wieczne pretensje o wszystko. Tyle, że 70 procent małomiasteczkowych zapomniało, gdzie ich źródło i skąd korzenie. wstyd wielcy "Państwo" miastowi, wstyd.
Tartu
a tak lopatologicznie
kupujesz swinie "skarbonke" swini dajesz jesc"zlotowki" karmisz karmisz uzbieralo sie 120 "zl" kilo idziesz ja sprzedac a proponuja Ci w skupie 100 zl za swinie. Idziesz do sklepu kupujesz kilo kielbasy po 10 zl a Za kilo dostales 1 zl Nie zdenerwowal bys sie. Tak samo jest tu kilo w skupie po 4 zl a kilo kielbasy 14 zl jaki masz przelicznk ile zarabiaja poserdnicy. A jeszcze jedno zywiec drozeje mieso drozeje zywiec tanieje w sklepach jest taniej??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!