metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)27.10.2016 08:15

O przekształceniu w spółkę mówiło się od kilku lat bo chodziło o to, aby MZK mogła odbierać śmieci nie jako podwykonawca, a podmiot, który wygrywa przetarg na odbiór zgodnie z ustawą o śmieciach. Chodzi przecież o to żeby pieniądze zostały tu na miejscu, a nie szły do innych prywatnych podmiotów, aby tu na miejscu tworzyć miejsca pracy. Przecież to gmina kupiła linię sortowniczą z pieniędzy podatników i na sortowaniu powinno zarabiać MZK. Radni przecież dokładnie wiedzą o co chodzi.

26

Alenumer ~Alenumer (Gość)27.10.2016 06:19

Pracownicy protestują a ich własny dyrektor podpisał papiery, że chce likwidacji MZK i powołania spółki. Ładnie robią w konia pracowników, a szef o wszystkim wie i sę z nich śmieje, że głupki czy co?!!

131

ares1 ~ares1 (Gość)24.10.2016 13:17

Kto to jest ten Pan Stobiecki i czemu ciśnie na prywatne firmy??? Ma swoją czy kolegów z firmami???

95

gość ~gość (Gość)28.10.2016 09:32

Dziś kolejna sesja Rady Miejskiej. Ciekawe z czego się dziś pośmiejemy ?

53

oszukany ~oszukany (Gość)29.10.2016 09:56

No ładnie jeśli to prawda, że Burmistrz prosił prezydenta Tomaszowa, żeby zabrali nam S-12. Dla mnie jest już wszystko jasne, manipulacja sięgnęła zenitu, zastanawiam się, kiedy ta gorycz się wyleje - będzie bolało, oj będzie bolało jak straci się najwyższe stanowiska w skandalu, co?

70

Obserwator ~Obserwator (Gość)28.10.2016 22:57

Panie Przewodniczący, jedyna nadzieja w Panu. Broń Pan resztki honoru Sulejowa. To co zwolennicy WO pokazali dzisiaj na sesji,ja jestem zrozpaczona do czego to doszło.Ta nadpobutliwa Pani w różowym stroiku przeszła samą siebie.

95

Jugo ~Jugo (Gość)29.10.2016 08:34

Poniżej bardzo piękny tekst i pouczający Pani Anny. Nic dodać nic ująć. Obawiam się jednak, że do tych którzy tłuste lata mają już za sobą i tak nie dotrze.
https://www.facebook.com/sulejowtv#

44

Joasia ~Joasia (Gość)27.10.2016 16:49

Czy prawdą jest, że w Tomaszowie nasz Włodarz prosił o jak najszybsze wybudowanie 74 z Opoczna bo już nie daje rady z mieszkańcami w sprawie naszej 12 z Piotrkowa do Opoczna bo nie chce tej drogi?

82

W-sulej ~W-sulej (Gość)29.10.2016 17:21

Słyszałem,że jakiś tekst napisał w obronie burmistrz Radny Borkowski podpisany jeszcze przez 4 radnych. Czy był tak składny jak zawsze czy pisał sam.

42

luzik luzikranga02.11.2016 14:01

Wy tu o pierdołach, a gmina unieważniła konkurs na stanowisko dyrektora MZK w Sulejowie. Wie ktoś z jakiego to "ważnego" powodu???

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat