Niech te cholerne warchoły z Rady Miasta odczepią się od Sulejowa i jego mieszkańców! Dajcie ludziom pracować - Wy - zaprzeczenie radnych (naszych przedstawicieli)!
A jak pan burmistrz który nadzoruje ten zakład się do tego odnosi. Przecież miało być tak wspaniale po zmianie burmistrza a tutaj jak mówił klasyk. .. kamieni kupa
"Szefowi MZK zarzuca się doprowadzenie do zadłużenia firmy na kwotę przekraczającą milion złotych."
Uważam, że to zdanie jest wyssane z palca... o jakim zadłużeniu tu jest mowa i skąd autor ma takie informacje? Od Radnych?? Na teraźniejszą chwilę myślę, że to jest pomówienie i pierw to zdanie powinno być czymś udokumentowane a dopiero później napisane... Od lat śledzę tą gminę i jest naprawdę specyficzna... Pracownikom współczuję takiego traktowania... Smutne...
A co Pan Dyrektor zrobi z zakonczeniem budowy żłobka? Narobil dlugow, przekretow a teraz male dzieci zostawia na lodzie. Zlobek mial ruszyc we wrzesniu, teraz w listopadzie, przypuszczam, ze realne rozpoczecie jego dzialalnosci bedzie na wiosne.
Skoro pan Stębelski jest takim wspaniałym gospodarzem to dlaczego ucieka zostawiając MZK i pracowników z tak dużym zadłużeniem?
Posłuchaj sesji tam Pan Adam czyta opinię RIO - dla mnie w tym zakładzie to katastrofa jakaś jest - ciekawe jak sprawowany był tam nadzór nad dyrektorem, że tyle długów narobił?
Oj ciemne chmury nad sulejowskim burmistrzem. Chyba czas się żegnać z posadą?
A ja uważam, że każdy widzi to co chce widzieć... Bardzo mało osób zna się na procedurach związanych z inwestycją... ktoś musiał palcem wskazać miejsce tego całego żlobka a nie wziął pod uwagę tego ile jest przeznaczone m2 na jednego malucha... trzeba brać pod uwagę wszystko a nie gadać nie stworzone żeczy. Było iść na budownictwo albo architekture moglibyście się wykazać a nie wypisywać głupoty nie znając tematu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!