A kiedy to referendum w sprawie odwołania przewodniczącego i rady będzie?
To, że będzie kolega trepa, to wszyscy wiemy. A kto będzie w tym roku odśnieżał nasze ulice? Zima już zaczyna straszyć, a tu nic - żadnego przetargu, żadnych decyzji. A może wydano dekret, że śnieg w tym roku u nas padał nie będzie?
Już nie długo tydzień minie a nagrania z sesji nie ma. Burmistrz zabronił.
Jak tu zaczol prace kierownik ktory byl w piotrkowie kierownikiem administracji to odrazu wiadomo ze dobrze nie bedzie bo to lapowkarz i tylko cudem uniknął wiezienia za przekrety w spoldzielni
Czas na zmiany! Piątkowa sesja pokazuje, że w Sulejowie zmienił się cysorz i zmienił się cysarski dwór, a lekceważenie mieszkańców Sulejowa i całej gminy pozostało takie samo. Chociaż, nie - za poprzedniego cysorza nikt nie odważyłby się tak otwarcie żądać materialnej zapłaty za polityczne poparcie. Żaden człowiek i żadna firma! Narodzie, nie bądź głupi i nie daj się kolejny raz oszukać. Czas na zmiany! Prawdziwe zmiany!
Wy tu o pierdołach, a gmina unieważniła konkurs na stanowisko dyrektora MZK w Sulejowie. Wie ktoś z jakiego to "ważnego" powodu???
Słyszałem,że jakiś tekst napisał w obronie burmistrz Radny Borkowski podpisany jeszcze przez 4 radnych. Czy był tak składny jak zawsze czy pisał sam.
Czy prawdą jest, że w Tomaszowie nasz Włodarz prosił o jak najszybsze wybudowanie 74 z Opoczna bo już nie daje rady z mieszkańcami w sprawie naszej 12 z Piotrkowa do Opoczna bo nie chce tej drogi?
Poniżej bardzo piękny tekst i pouczający Pani Anny. Nic dodać nic ująć. Obawiam się jednak, że do tych którzy tłuste lata mają już za sobą i tak nie dotrze.
https://www.facebook.com/sulejowtv#
Panie Przewodniczący, jedyna nadzieja w Panu. Broń Pan resztki honoru Sulejowa. To co zwolennicy WO pokazali dzisiaj na sesji,ja jestem zrozpaczona do czego to doszło.Ta nadpobutliwa Pani w różowym stroiku przeszła samą siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!