A może wszyscy powinniście odejść? Jeden buduje boiska, żeby paru znajomków na niego głosowało, drugi wymienia chodniki, tam gdzie te chodniki już są i to w dobrym stanie, trzeci funduje sąsiadom parkingi, trzeci organizuje festyny, czwarty dba, żeby biznes mu się nie popsuł, piąty myśli, że nikt tylko on i ma w nosie zasady i wszystkich innych, szósty buduje autostrady do lasu, siódmy za wszelką cenę chce spłacić długi swoim fundatorom, itp. itd ... Pamiętacie jeszcze o gminie Sulejów i jej mieszkańcach? Czy tylko: ja, ja, i ja! O, przepraszam, tylko: JA, JA i JA!
Jakie problemy gminy jako całości rozwiązaliście? Które sprawy istotne dla rozwoju Sulejowa załatwiliście? Jest coś takiego? Pieniędzy na oczyszczenie brzegów Pilicy wam szkoda, bezpieczeństwo na sulejowskich ulicach was nie interesuje (z małymi wyjątkami), ale na bzdurne zachcianki waszych osobistych wyborców wam nie szkoda. Bo najważniejsze, żeby mnie znowu wybrali, a cała reszta to g...o, prawda?
Chwilami, to wsadziłbym was w rakietę i wystrzelił. Jak daleko się da.
Skoro w MZK jest tak źle, to dla czego Burmistrz nic z tym nie robi tylko się chowa?
no ja już nie wiem ale nasze pismaki to są z informacjami do bani. my już we wrześniu przez byłego dyrektowa poprosiliśmy radnych o likiwację naszego MZK z końcem tego roku. z tego co widzę radni chyba o tym nie wiedzą albo nie wiedzą co z tym zrobić. Pan Adam coś mówił o tym piśmie od naszego dyrektora już na sesji we wrześniu jest to na nagraniu. nieźle nami kręcą w urzędzie. może luzik na ten temat coś więcej wie ale nic o tym nie pisze. nie wiem dlaczego ale z naszej gminy nie tylko uciekł nasz dyrektor ale chce nawiać też zastępca burmiszcza?
Ktoś władzę zdobywa, a ktoś ją traci i nie może się z tym pogodzić. Nie może się też pogodzić z tym, że to już ktoś inny ma dostęp i ma wpływ na pieniądze obywateli. Fałsz i obłuda była i będzie, a jeżeli nawet znajdzie się ktoś uczciwy i normalny to i tak zostanie zakrakany no chyba, że pójdzie po rozum do głowy i obdzieli kraczących łupami, przywilejami i stołkami. A przecież wystarczy komuś zatrudnić dziecko w urzędzie, innemu żonie dać pracę sprzątaczki w szkole, kolejnemu podatek umorzyć itp. itp. bo wtedy wielka zgoda i miłość wzajemna panuje i jednomyślność i 12 lat spokoju. Proste ? Wystarczy umarł król niech żyje król.
Tak się zastanawiam gdzie są granice krytyki i zniesławienia przedsiębiorstwa takiego jak MZK i czy taka firma jeśli są faktycznie powielane jakieś kłamstwa to może wystąpić na drogę sądową ?
Fajnie się robi w Sulejowie, Pani Jankowska startuje w konkursie na dyrektora Sądu w Piotrkowie Tryb.(pewne poparcie Chojniaka -100% pewniak), Dyrektor MZK ucieka do Kleszczowa a Burmistrz nie potrafi dogadać się z Radą Miasta KATASTROFA !!!!
Czy radni też muszą się na sesji usprawiedliwiać jak chcą piciu, siku czy kupę i czy jest to zapisywane w protokóle ? Czy radni usprawiedliwiają się jak opuszczają sesję przed końcem jej zakończenia i wpisywane jest to do protokółu ? Czy wynika to z jakiegoś regulaminu, a może statutu gminy ? Oświeci mnie ktoś ? Tak nawiasem to straszna ta praca radnego i burmistrza :).
https://www.facebook.com/sulejowtv
Od samego początku to był zły wybór. Dyrektor MZK to jedna wielka porażka. Do tej pory zastanawiam się kto Go polecił i skąd się wziął. Przede wszystkim brak kultury i podejścia do wykonywanych spraw. Cierpią na tym Mieszkańcy i pracownicy MZK. Kręt i nic więcej....... Pokazał w Piotrkowie, a teraz w Sulejowie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!