metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)14.11.2011 18:49

"PTB" napisał(a):
1 mln. dla prezydenta 1 mln. dla urzednikow 1 mln. dla wykonawcy i 500tys. za robote i materialy :)

a ja myslałem ze kosztorysu urzedu miasta sa tajne a tu prosze :D

00

rozsądek ~rozsądek (Gość)14.11.2011 18:56

jest jeszcze jedno miejsce gdzie przydało by sie rondo i przy okazji remont ul wojska polskiego :) rondo ... WOJSKA POLSKIEGO-POLNA-STARA ŁÓDZKA

00

pampuch ~pampuch (Gość)14.11.2011 19:15

Paranoja! Ronda nie będzie bo jest za mało wypadków! HA ha Ha

00

Lukazie ~Lukazie (Gość)14.11.2011 19:19

Zamiast tego ronda proponuję "zrobić" w innym miejscu. Konkretnie skrzyżowanie ulicy Polnej - Armii Krajowej. Obok ZUS-u. Wyjeżdzając z ulicy Polnej czy chociażby z naprzeciwka, nie mówiąc już ze strony Tesco (Przyjmijmy,że chemy skręcić w ulicę Polną). Tam to jest dopiero Meksyk , każdy jeździ jak chce.

00

mieszkaniecptb ~mieszkaniecptb (Gość)14.11.2011 19:36

"Lukazie" napisał(a):
Obok ZUS-u.

Właśnie

00

Fotki Fotkiranga14.11.2011 20:36

Tak jest -zwęzyć jezdnie ul Żelaznej i Ar.Krajowej i zrobić rondo - ...i dołączyć do innych już nieprzejezdnych ulic...tak trzymać a oczywiście trzeba zrobić ścieżkę rowerowa do zdjęcia pana Ch.i poszerzyć chodniki dla pielgrzymek

00

piotr ~piotr (Gość)14.11.2011 21:28

chojniakowi brakuje pieniedzy to bylo pewne teraz niech ci płacą co go wybrali

00

blabla ~blabla (Gość)14.11.2011 21:49

No trzeba poczekać aż tam stanie się "wreszcie" jakaś tragedia. Już nie raz widziałam jak bezmyślni kierowcy zapieprzają tamtędy jakby w jakimś rajdzie brali udział.. Masakra co tam można zobaczyć.. Raz byłam świadkiem sytuacji jak trójka dzieci przechodziła do szkoły - jakiś gość jechał i zwolnił, żeby maluchy przepuścić, a jadący pasem obok gdzieżby... jechał jak szaleniec!! Dzieciakom udało się na szczęście przyspieszyć bo gdyby nie to to nie wiem co tam by było....

00

M ~M (Gość)14.11.2011 22:04

Ronda nic nie dają blokują ruch a nie ułatwiają go. Polscy kierowcy nie potrafią jeździc ani na normalnych skrzyżowaniach ani na rondzie. Główny problem to zupełny brak kultury jazdy, nieznajomośc przepisów i zbyt duża ilośc samochodów nauki jazdy z całego województwa pałętających się po Piotrkowie

00

~g~ ~~g~ (Gość)14.11.2011 22:42

Lepiej niech kierowcy nauczą się jeździć, bo tylko narzekać każdy potrafi. Nie dajesz sobie rady na MZK-kę, albo busa. Na przejściu dla pieszych jest Pan który przeprowadza dzieci. Kolejny zbędny wydatek to rondo...lepiej za te pieniądze poprawić stan dróg, bo obecny jest karygodny. I może zmienić stałych wykonawców, partaczów naprawiających drogi w naszym pięknym mieście. Rok czasu po naprawie lub wykonaniu nowej nawierzchni dziura na dziurze. Ważne by robota była...ale wydatki jak zwykle z naszych kieszeni. Za łatanie dziur tymi małymi kamykami zalanymi klejem czarnym powinni kogoś ukamienować. Niszczy tylko samochody.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat