Śmieszne,najpierw plujesz po Bogu i Kościele a później zabraniasz komuś używać Bóg Honor Ojczyzna? przepraszam ale to jakaś obłuda.
Ja patrze i widze :))) I nie był taki dziurawy i chyba więcej przemysłu było!
To nie tylko problem Piotrkowa,brak przemysłu.Składaj reklamację do Rządu lat 90-tych.Chyba,że mało zorientowany jesteś dlaczego przemysł padł w całej Polsce?Cieszmy się raczej,że tak małe miasto jak Piotrków świetnie sobie radzi.
Chojniak nie ma wizji, nie umiał dobrać sobie doradców, a poza tym jest mściwym człowiekiem małego formatu.
Niestety ja nie mam się z czego cieszyć bo to miasto się cofa w każdej dziedzinie.Wiem że nigdzie nie jest cukierkowo ale PT w porównianiu do innych podobnych sobie miast wypada niestety bardzo słabo.
Coś w tym jest.
Zwróć się zatem do Pana Pola z PIO,bo to za jego kadencji w Piotrkowie zniknęło najwięcej przemysłu.
Może podasz przykłady Ares,w której to dziedzinie Piotrków był kiedyś lepszy,co?
Nie namawiaj do dewastacji zbóju ;)
Więcej się działo kulturalniej ( nie promuje się ludzi z PT np Wołoszańskiego), stan dróg był o niebo lepszy itd za rządów Pana Prezydenta zlikwidowano potencjał turystyczny jakim była kolejka waskotorowa!Kościoły i rynki na to się kładzie nacisk choć nie wiem czemu )można wszędzie zobaczyć kolejki nie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!