Szkoda zawsze było mniej grazyn i brajankow w okresie wakacyjnym i było spokojniej na mieście
Co za manipulacja te 90 % Polaków nigdzie nie pojedzie bo nie ma za co taka jest prawda a głównie warszawskie słoiki się tłuką jak nie nad morzem to w górach a reszta siedzi w domu
To jest tak samo jak z tym, że lubimy jeździć starymi samochodami, mieszkać z rodzicami i jeść jedzenie niskiej jakości. Odpowiedź klucz: po prostu nas na inne rzeczy nie stać.
Skrocony czas pracy, niższe wynagrodzenia, zwolnienia. Tak 90% z tych ludzi będzie na wakacjach z trawel TV.
Ja pojadę bo nie mam kredytu prace stanowisko państwowe a resztę mam gdzieś i współczuję pracownikom bo ich zwalniają a reszcie nie
Chce spędzić a jeśli ktoś chciał a teraz przez to wszystko stracił pracę i nie może jechać w danym terminie no szuka nowej pracy a wiadomo że nikt mu w nowej nie da w lipcu na początku urlopu a wycieczkę wykupił na portalu Triverna??? Jedna wielka beznadzieja przepychanki między portalem a Hotelem a kasy nie chcą oddać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!