Tekst że ponad 90% Polaków chce spędzić wakacje w kraju
jest jak tekst Morawieckiego że Polacy nie chcą szybkiego otwarcia gospodarki.
Nie mam ochoty sie kisić w Pl wakacyjne plany już mam opłacone,gotowy na wyzwanie
Cóż...ja w te wakacje, po raz pierwszy od kilkunastu lat, najprawdopodobniej nie wyjadę nigdzie. I z tego co widzę w komentarzach, a także wśród moich znajomych, sporo osób ma podobne zdanie, także nie wiem, gdzie robili to badanie...Fakt, może Ci co rok po roku zamieniali Egipt na Dominikanę, Dominikanę na Malediwy, a Malediwy na Seszele, w tym roku "spektakularnie" odpoczną sobie w Sopocie...Ale nie zmienia to faktu, że - w mojej opinii - ludzie w te wakacje będą wybierać raczej jedno-/kilkudniowe wypady w swoich okolicach, a miejsca tradycyjnie oblegane przez turystów wcale nie będą się cieszyły taką popularnością.
Wakacje w ogrodzie, na podwórku, czy na balkonie? A może Włochy, USA albo Chiny?
Epidemia będzie trwać, ludzie bez pracy, susza, podwyżki w sklepach, kredyty na głowie.Taaak, wszyscy pojedziemy na wakacje...
Aha,to tak sie teraz mowi jak sie nie ma kasy?Pewnie tyle samo chce jezdzic starym samochodem,jadac tylko w domu i nosic swoje stare ubrania.
Chce spędzić a jeśli ktoś chciał a teraz przez to wszystko stracił pracę i nie może jechać w danym terminie no szuka nowej pracy a wiadomo że nikt mu w nowej nie da w lipcu na początku urlopu a wycieczkę wykupił na portalu Triverna??? Jedna wielka beznadzieja przepychanki między portalem a Hotelem a kasy nie chcą oddać!
Ja pojadę bo nie mam kredytu prace stanowisko państwowe a resztę mam gdzieś i współczuję pracownikom bo ich zwalniają a reszcie nie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!