Aha,to tak sie teraz mowi jak sie nie ma kasy?Pewnie tyle samo chce jezdzic starym samochodem,jadac tylko w domu i nosic swoje stare ubrania.
Wakacje w ogrodzie, na podwórku, czy na balkonie? A może Włochy, USA albo Chiny?
Epidemia będzie trwać, ludzie bez pracy, susza, podwyżki w sklepach, kredyty na głowie.Taaak, wszyscy pojedziemy na wakacje...
Cóż...ja w te wakacje, po raz pierwszy od kilkunastu lat, najprawdopodobniej nie wyjadę nigdzie. I z tego co widzę w komentarzach, a także wśród moich znajomych, sporo osób ma podobne zdanie, także nie wiem, gdzie robili to badanie...Fakt, może Ci co rok po roku zamieniali Egipt na Dominikanę, Dominikanę na Malediwy, a Malediwy na Seszele, w tym roku "spektakularnie" odpoczną sobie w Sopocie...Ale nie zmienia to faktu, że - w mojej opinii - ludzie w te wakacje będą wybierać raczej jedno-/kilkudniowe wypady w swoich okolicach, a miejsca tradycyjnie oblegane przez turystów wcale nie będą się cieszyły taką popularnością.
Nie mam ochoty sie kisić w Pl wakacyjne plany już mam opłacone,gotowy na wyzwanie
Tekst że ponad 90% Polaków chce spędzić wakacje w kraju
jest jak tekst Morawieckiego że Polacy nie chcą szybkiego otwarcia gospodarki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!