A manadaciki były ? Rolnicy nie tylko wy macie problemy . Władze nic nie robi ? Sami wybraliście zwłaszcza Grabica się podpisała A teraz pajacujecie.
Cyt . ,,sprzeciwiają się oni brakowi rządowego wsparcia dla hodowców trzody chlewnej w walce z wirusem ASF, co ich zdaniem doprowadzi do upadku wielu gospodarstw - szczególnie tych mniejszych" więc gnój należało wysypać na drodze krajowej
Hcesz pieniędzy pracuj ciężej tak robione wolni ludzie a zniewolenia chcą od państwa wiec pasował taki polska to państwo kolonialne
Ciekawi mnie jedna rzecz czy policjanci co chodują świnie, a są tacy , też gazowali rolników widzę że stare metody są najlepsze bo sprawdzone .
dania wybiła wszystkie dziki ,nasi wybijają zdrowe świnie ,zarabiają i to bardzo duże pieniądze określone osoby i to jest przyczyną braku działania ,celowe niszczenie naszego rolnictwa ,LEPPER WROĆ
Niech teraz Ci wszyscy rolnicy przyjadą i posprzątają te cały bałagan pozostawiony w Srocku.
Małe gospodarstwa padły w latach 2007-2015.Z chwilą utworzenia tuczu wielkotowarowego,padła produkcja tuczu metodami tradycyjnymi.Czy ktoś pamięta smak boczku z przed 2007 roku?Mniejsza produkcja ale eko teraz przynosiłaby większe zyski niż chów przemysłowy.Czytałem że przedsiębiorczy rolnik potrafił przestawić się na mleko wielbłondzie i dobrze prosperuje.
To ci co strajkują przyczynili się do zniszczenia mojego Domu Polska głosowali na organizację PiS Zabrać wszelkie przywileje to nie są hodowcy tylko oborowi tuczą świnie z Danii Holandi Niiec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!