Pis zdradził. Opasłe kocury w agencjach rolniczych i spółkach skarbu państwa. Ot całe pis. Posady I Stołki dla swoich
Ciągle rolnikowi źle!! jak ja mało zarabiałem to zmieniłem prace! wy też możecie a nie ciągle dostajecie dotację i narzekacie. samochody z górnej półki wielkie domy ale ciągle za mało!
Pracuje jako handlowiec sprzedaje produkty. Niestety ,,w rynek' weszła mi konkurencja z niższymi cenami, muszę znaleźć nowy produkt który sprzedam i nowy rynek. Jest to dla mnie koszt zmiany branży w kwocie okóło 70 000 złotych. I też mam wyjść i protestować, że chce dopłaty bo nie potrafię zareagować na rynek, chciec żeby wszyscy zrzucili cię na mój całkowity brak operatywności??? O co tu chodzi żyjemy w wolnorynkowej gospodarce, jeżeli coś nie jest rentowne zmieniam swój zawód, branże oto a nie wymuszam na podatnikach ,,zrzutke' na moją ułomność. Każdy chce wyciągać łapę po darmowe bo tak najalatwiej, a to darmowe to nasza wspólna Kasa z podatków
to jest śmieszne takie zachowanie jak u kiboli! Strajkować to do warszawy pod sejm a nie mieszkańcom utrudniać życie!!
Jedyne co potrafią to protestować, ciagle się o coś upominać, są na kruzie, składki małe, dzieci rolników wyniesione ponad inne, bo przecież tylko im się laptopy należą, szkoda że nie widzą tego jak trują ludzi którzy kupują ich produkty, niby skąd tyle chemii w żywności, nawóz za nawozem
To rolnicy wybrali pisiorow wiec niech teraz sie zrewanzuja I naprawia swoj blad puki nie jest jeszcze za puzno
Michał Kołodziejczak to kurek na wietrze. Panie Michale z kim Pan dzisiaj gra? Po wypowiedziach można przypuszczać, że skręca Pan w kierunku PiS. Czy się mylę i czy można ufać chłopkom.
W trybie NATYCHMIASTOWYM należy odstrzelić wszystkie dziki w Polsce, dokładnie tak jak to zrobiła Dania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!