Brawo Panie! Osoby bulwersujące się tym wydarzeniem, proszę zwrócić uwagę na to, że nikogo nie poniżają i są pozytywnie nastawione do życia. W przeciwieństwie do wielbicieli prawicy, a szczególnie tych kościółkowych
Jak kiedyś kichnąłem na przystanku to więcej osób powiedziało mi "na zdrowie" niż było na tej manifestacji.
Ludzie dajcie spokój kto chce niech idzie nie róbcie problemu.Na tym polega tolerancja.Jak ja nie lubię mleka to co nie pije.Wystarczy już tych obelg .Babcie trzymajcie się.
Jak chcą, nikogo nie poniżają i nie obrażają, to niech manifestują choćby codziennie. Nie ma przymusu ich słuchać
A czy to ważne kto tylko kasa się liczy kto i kto.Co Cię to obchodzi.
trzeba przypomnieć im akcję wyborczą peowczyków czyli zabierz wnusiu babci dowód !!!
Jak przyjechały babcię do piotrkowa jak na zdjeciu widac panią z Piotrkowskiej szkoły i inne mieszkanki naszego miasta
Gdzie sens, gdzie logika? Cały rząd z prezydentem w Warszawie, a one przyjechały z Warszawy do Piotrkowa, aby tutaj krytykować rząd i prezydenta?
To już wszystko jasne. Brak logiki w ich działaniu nie powinien więc dziwić.
Tylko kto sponsoruje ten cyrk? Do dotychczasowych metod ogłupiania społeczeństwa doszła teraz metoda ogłupiania "na babcie".
Wznosiły hasła "Babcie do urn!"?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!