Była flaga unii, były tęczowe... Z jakiego kraju są te Panie? Poza tym słowo "kilkadziesiąt" dla kilku zawodzących kobiet to zdecydowanie eufemizm. Byłem i widziałem...
Brawo kobiety!!! Pogonić pisiorów! Pogonić łamacza Konstytucji RP i to całe bagno pisowskie.
Na wnuki trzeba sobie zasłużyć.Wiekszej głupoty nie słyszałem. No może i tak tylko zobaczcie co się dzisiaj dzieje dzieci mają po 4 babcie 4 dziadków każdy ma innego.ojca trudno trafić kto jest kto.
emerytury babciom zabrali i nie wystarcza na dopalacze dla wnuków. Piotrkowianie pomózcie babciom odzyskac emerytury o których wy nawet pomarzyc nie mozecie
Kto jak kto ale Grabarczyk nie powinien być twarzą kampanii wyborczej!? Spółdzielnia Grabarczyka ze skoczkami, zarzuty o nielegalne posiadanie broni, a jednak Czaruś potrafi być czarujący !?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!