Kto jak kto ale Grabarczyk nie powinien być twarzą kampanii wyborczej!? Spółdzielnia Grabarczyka ze skoczkami, zarzuty o nielegalne posiadanie broni, a jednak Czaruś potrafi być czarujący !?
emerytury babciom zabrali i nie wystarcza na dopalacze dla wnuków. Piotrkowianie pomózcie babciom odzyskac emerytury o których wy nawet pomarzyc nie mozecie
Na wnuki trzeba sobie zasłużyć.Wiekszej głupoty nie słyszałem. No może i tak tylko zobaczcie co się dzisiaj dzieje dzieci mają po 4 babcie 4 dziadków każdy ma innego.ojca trudno trafić kto jest kto.
Brawo kobiety!!! Pogonić pisiorów! Pogonić łamacza Konstytucji RP i to całe bagno pisowskie.
Była flaga unii, były tęczowe... Z jakiego kraju są te Panie? Poza tym słowo "kilkadziesiąt" dla kilku zawodzących kobiet to zdecydowanie eufemizm. Byłem i widziałem...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!