A kto sponsoruje zloty pisowskich mocherów pod szyldami szatana z Torunia tam dopiero jadem plują na każdego kto sponsorował miesiączki kaczora. Piotrków za Antka i spółkę powinien przepraszać Polaków do końca świata i jeden dzień dłużej
Kto finansuje wycieczki tych pań,kto płaci za materiały propagandowe takie jak tablice,flagi,megafony,itp.kto płaci za wyżywienie,napoje,itp.? Kto?
Te panie powinny się wstydzić że obrażają ludzi którzy tak dużo zrobili dla babć nie jedną nie było stać na zakup leków. Te protestujace babcie z wyglądu mają się dobrze zapewne emeryturki resotowe.
Ta żenująca pseudo manifestacja jeszcze bardziej mnie przekonała do głosowania na p. Prezydenta Andrzeja Dodę
viola . skąd taka wiedza o mnie . Głosowałem na Donalda Tuska ,zdarzyło mi się głosować na PO ale po tym co te bojówki KODu i różnych takich przebierańców wyprawiają to więcej tego nie zrobię ( mówię tu o głosowaniu na PO )
viola . skąd taka wiedza o mnie . Głosowałem na Anżeja Dude ,zdarzyło mi się głosować na PIS ale po tym co te bojówki pisowskie i różnych takich kłamców wyprawiają to więcej tego nie zrobię ( mówię tu o głosowaniu na PIS )
Żenada, Milicyjna guma tylko by była w stanie pomóc tym rrrop.uuchą ale niestety to już nie ta epoka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!