Te minorowe miny na zdjęciu to dlatego że podatki wzrosną, czy dlatego że opłaty targowe stanieją, bo nie bardzo wiem dlaczego?
Pół godziny za darmo ale tylko dla mieszkańców a nie dla przyjezdnych po to są opłaty żeby było miejsce a nie będą wszystkie zajęte przez wieśniaków.
W czyim interesie wy działacie?
Uchwałę, w której zadecydowaliscie o wzroście opłaty za pobyt dziecka w żłobku z 400 zł do 1500 zł potrafiliście przegłosować! Tutaj nie widzicie problemu
A ja w końcu chce informacje publiczna niech wszyscy radni przyznają czy skończyli humanum czy nie. Odwagi radni i prezydenci :)
Na nastepnej sesji proponuję "fame" mma. Jak już organy na tym poziomie prezentują tak niski poziom to jedyne rozwiązanie.
Po co ich tylu??? Te pasożyty w skali kraju generują dla podatników ogromne koszty a nie wypracowują nic, jedynie przeszkadzają !!!! Zmniejszyć biurokrację o 70% a będzie tylko lepiej. Pragnę zwrócić na fakt, że to całe biurokratyczne towarzystwo idzie na emeryturę i dale nas będzie doić na emeryturze. Żyjemy w chorym kraju.
Dobra wiadomość. W radio P. Prezydent powiedział, że miasto straci na nie wprowadzeniu planowanych podwyżek ponad 5 mln zł.
Tzn. że mieszkańcy nie będą biedniejsi o tych 5 mln zł, zostaną w naszych kieszeniach.
Natychmiast obniżyć wynagrodzenie radnych o 50% to będzie sprawiedliwe według pracujących
Pan prezydent strasznie pazerny na podatki.A co z obietnicami wyborczymi,sprowadzaniem przedsiębiorstw,tworzenie miejsc pracy? Podnosić podatki to kazdy głupi potrafi,ale zapewnić ludziom godziwe wynagrodzenie juz nie.Na mnie niech pan prezydent przy następnych wyborach nie liczy.nie dam się juz nabrać na jego piękna kłamliwą gadkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!