metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_adamo ~gość_adamo (Gość)11.11.2020 08:45

Oj brakuje. Ogarnijcie sie ludziska i to nieważne czy EP czy EPI. Będzie się wszystkim łatwiej jeździć

100

gość_henryk ~gość_henryk (Gość)11.11.2020 09:53

Najlepsze to są wyścigi na odcinku Sulejowskiej od Orlenu w stronę Sulejowa. Dbile jadą lewym pasem póki ten się nie skończy i stoją czekając aż ich ktoś wpuści albo z pędu próbują się wepchać w stylu "musi mnie wpuścić bo się rozwalę w moim audi z dotacji!". Ja takich nie puszczam, skasują mi auto to trudno, zapłacą z OC i własnej kieszeni przy sprawie cywilnej. Już pomijam zachowania trąbienie na kogoś bo jedzie tak jak znaki pokazują

54

ja Moher ~ja Moher (Gość)11.11.2020 10:03

Popieram strajk Kobiet, lecz krytykuję szalone i ciągle spieszące się kobiety za kierownicą. Drogie Panie, więcej znajomości przepisów, kultury oraz pozostawcie telefony w torebkach. Z kolei, palenie sprawi większą przyjemność na postoju czy też popasie. Uwielbiam szalone -kobiety- szczególnie te w czarnych C4.

45

gość_bibi ~gość_bibi (Gość)11.11.2020 10:07

To prawda, zatrzymuje się na przykład olbrzymia ciężarówka, ale kierowca osobówki twardo patrzy przed siebie. Nie wpusci

14

gość_bb ~gość_bb (Gość)11.11.2020 11:12

Wpuszczam do ruchu tylko na ulicach, gdzie jest duże natężenie ruchu. Na innych nie wpuszczam, bo nie mam prawa zatrzymywać ruchu innych,gdy koś chce wyjechać od razu.

51

gość_kulturalny ~gość_kulturalny (Gość)11.11.2020 09:19

Brak kultury nie tylko u Piotrkowskich kierowców, mogliśmy również zauważyć wielkie braki u niektórych strajkujących kobiet ostatnimi czasy wykrzykujące wypier....

157

"kierowczyni" EP ~"kierowczyni" EP (Gość)11.11.2020 11:35

Myślę, że ten "brak kultury" wiąże się z tym, że ostatnimi czasy bardzo ciężko się jeździ po naszym mieście. Z każdej strony remonty, drogi zakorkowane. Stojąc w korku, właściwie w miejscu, bo 20 minut i przejeżdżając w tym czasie 100 metrów nie ma się ochoty wpuszczać nikogo. Całkiem niedawno było tak na ulicy Śląskiej właśnie, całe rondo Sulejowskie, aż do końca ulicy Wolborskiej. Nic więc dziwnego, że wszyscy się denerwują i nikt nie chce wpuszczać innych samochodów. A skoro na 10 Tirów przypadają 2-3 samochody osobowe, nic dziwnego, że to kierowca Tira wpuści do ruchu inny samochód. Nie wiem czy ktoś wziął pod uwagę tę stronę całej sytuacji i położenie kierowców osobówek, którzy zwyczajnie chcą się przemieścić np z domu do pracy lub po dziecko do szkoły lub przedszkola (a to kilka tygodni temu graniczyło z cudem). Pozdrawiam.

60

gość_jar ~gość_jar (Gość)11.11.2020 11:37

To nie tylko brak kultury ale znajomości przepisów prawa o ruchu drogowym!

41

gość_5g ~gość_5g (Gość)11.11.2020 11:39

Przede wszystkim brakuje myślenia.

40

czyżby?!? ~czyżby?!? (Gość)11.11.2020 13:07

w ostatnich miesiącach wszyscy nauczyli się regularnie myć ręce.
Temat kolejnej pandemii: „Kierunkowskazy”.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat