metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_kierowca to ja. ~gość_kierowca to ja. (Gość)12.11.2020 03:03

Po pierwsze większość jeździ osób na pamięć. Więc popełnia błędy które nabył już wcześniej. A takich osób jest dużo nawet niby ci zawodowi policja czy instruktorzy nauki jazdy . Następny problem to mamy w mieście dużo starszych kierowców co nie powinni już jeździć. Bark płynności ruchów i koordynacji panowania nad autem . A teraz pozytywne moje spostrzeżenie że wiele kobiet jeździ świetnie. Lepiej niż mężczyźni. Pozdrawiam kierowca co w tym mieście spędza za kółkiem nie mniej niż 15 godzin dziennie 7 dni w tygodniu .

20

gość_kierowca ~gość_kierowca (Gość)11.11.2020 17:02

Zakaz wjazduEPI i EOP

610

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)12.11.2020 09:25

Tak do wiadomości policji piotrkowskiej, to czerwone ferrari nadal szalaje nocami po mieście, tak samo jak niebieskie audi r8

70

CoolMen ~CoolMen (Gość)13.11.2020 16:55

Nietrafiony tytuł. Kultury osobistej to brakuje wielu Polakom i to nie tylko w Piotrkowie, a brak kultury za kierownicą jest tylko jednym z przejawów tej ogólnonarodowej przypadłości.

10

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)16.11.2020 08:02

"A najgorsi sa mlodzi kierowcy"- hahah . Mlodzi czesciej wpuszczają niz starsi, sam jestem mlodym kierowcą i przepuszczam gdy jest możliwość a nie zawsze tez sie zauważy

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat