metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
goœć_gość ~goœć_gość (Gość)13.02.2022 11:42

Nie każdy może odkładać. Nie każdy przewiduje, że będzie potrzebował takiej kwoty. Zamiast ubolewać jak Wam źle, bo nikt Wam nic nie daje za darmo, pomyślcie, że ona jest w takiej samej sytuacji, tylko nie chodzi jej o wakacje, nowy telefon czy markowe buty, ale o spełnienie marzenia i skorzystanie z szansy, która może się szybko nie powtórzyć. Chodzi w końcu o Mistrzostwa Świata... Mniej hejtu, więcej życzliwości.
Tom Fit Center - może jakaś zbiórka?

134

Juzef ~Juzef (Gość)13.02.2022 10:27

Mam tylko 8,5 więc nie pomogę. Poza tym dałem na owsiaka

512

EunuchStrażnikHaremó ~EunuchStrażnikHaremó (Gość)13.02.2022 10:31

Do Dubaju? Bardzo źle siékojarzy ten kierunek świata. Zwłaszcza dla młodych i ładnych, a sprawnych dziewczyn. Lepiej niech tam nie jedzie. Haremy szejków, sułtanów i emirów oraz takie, bardziej publiczne czekają. Niech nikt nie wpłaca i niech nie jedzie. Dla Jej bezpieczeństwa i godności. Mam nadziejé, że czytający, o ile ten komentarz, będzie nie ocenzurowany, rozumiem o co chodzi?

810

Rtjx ~Rtjx (Gość)13.02.2022 10:24

Niech se zbierze kase i pojedzie co za problem. Każdy czlowiek jak ba coś potrzebuje to odkłada i zbiera kasę.

77

Jarosław singiel ~Jarosław singiel (Gość)13.02.2022 10:59

Fajnie jest ogłosić zbiórkę i pomagać kogoś pieniędzmi byle swoich nie wydać

54

Koszerny ~Koszerny (Gość)13.02.2022 10:47

Gdzie jest Prezydent Miasta, Referat Kultury i Sportu UM , Sponsorzy - ludzie suma 10 tys. zł to nic z Mediateką która pochłania ogromne pieniądze w miesiącu. w tym mieście jest wszystko na NIE- myślę że zmieni się to po przyszłorocznych wyborach samorządowych bo ta nie może być

61

Karenn ~Karenn (Gość)13.02.2022 10:41

Jak ja chcę gdzieś jechać to nikt mi nie dokłada pieniążków.

96

Sprytna ~Sprytna (Gość)13.02.2022 10:36

A od czego mają 500+? Wystarczy odkładać było.

87

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat