Ja tym wszystkim, którzy sączą tą nienawiść życzę aby was spotkało to samo . Aha, uważajcie żebyście się nie zatruli gryząc się w język.
a to klubu nie stać na wysłanie swojej uczestniczki na zawody tylko prosić lokalną społeczność o datki
Jeżeli promujemy miasto, to proponuję sponsorawać Kamila Majchrzaka. Jako tenisista znany jest na cały świat, a nie jakieś fokołki.
Zbieram na wyntle do traktora,data mi trochu piniendzuw?
A może wydamy pieniążki na piłkarzy. I będziemy śpiewać NIC SIĘ NIE STAŁO. Jak ja tak pracował to już dawno by mnie wywalili -z hukiem!!!!!!!
Ludzie co z wami. Tylko wypływa Jad. Ale rzeczywiście dla miasta 9 tysi to nic na bzdury wywala się kasę bez opamiętania. To może miasto pomogło by młodej osobie, i może wtedy przynajmniej mielibyśmy satysfakcje.
Po komentarzach widać co za typ ludzi mieszka w Piotrkowie? miasto wymarłych to co zostało to chorzy i głupi?
A ja bardzo chętnie pomogę mogę wpłacić kasę tylko proszę podać numer konta .
Miasto, Pan Prezydent powinien zrefundować wyjazd dziewczynie jako promocja miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!