metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PP ~PP (Gość)14.02.2022 07:36

No proszę znalazł się znawca tematu od akrobatyki, a wystarczyło poszukać w internecie co ta dziewczyna osiągnęła w tej dyscyplinie i to nie tylko na arenie polskiej ale i międzynarodowej a nie wypisywać głupoty.

83

Edward Giełrek ~Edward Giełrek (Gość)13.02.2022 15:03

Zbieram na nowe felgi do mojej fury,felgi kosztują 2tys.brakuje mi już tylko 1950pln-pomożeta???

918

go?ć_piotrkow ~go?ć_piotrkow (Gość)13.02.2022 11:10

Trochę pokory. Nie osiągnęła żadnych większych sukcesów na arenie polskiej a co tu mistrzostwa świata? zamarzyly sie wakacje w Dubaju i już wyciąganie reki do ludzi po kase. A rodzina nie zarabia? Nie pracuje? Jakby była dobra to i sponsor by sie znalazł. Jakoś zapas ich przed mistrzostwami nie wyciągają rak po pieniądze.

1013

666 ~666 (Gość)13.02.2022 12:02

Sporo tu jadu. Strasznie to przykre.
W tym mieście nie tylko akrobatyka powietrzna nie bije rekordu popularności. Tu liczy się tylko piłka ręczna i zapasy. A kierownictwo wydziału sportu troche oderwane od rzeczywistości.

156

Zbiórki! ~Zbiórki! (Gość)13.02.2022 18:17

To nie chodzi o typ ludzi tylko robi się przesada z tymi zbiórkami.Dziewczyna ma okazję jechać na Mistrzostwa świata reprezentować swoją szkołe,miasto itd.a przeszkodą jest tylko 9tyś zł to najprościej niech ludzie się złożą po pare groszy a jak przyjedzie z sukcesem to prezydent się znajdzie do zdjęć i podziękowań.Taka zbiórka nie powinna mieć miejsca to jest wstyd dla miasta i służb które powinny finansować takie wyjazdy.

114

goloneczka w piwku ~goloneczka w piwku (Gość)13.02.2022 12:40

A pamiętacie jak Kuba zbierał na food trucka? Jakoś wtedy mieliście więcej empatii, no ale tam chodziło o żarełko, a pełne brzuszki i piwko w łapce to zupełnie coś innego, jak dobrze wyćwiczone ciało, nad którym trzeba ciężko pracować.

91

sd ~sd (Gość)13.02.2022 14:26

Niech jedzie.

70

abc ~abc (Gość)13.02.2022 11:29

Jeśli się nie chce pomóc to oczywiście nie ma takiego obowiązku, ale te durne i małpio złośliwie "wypocone" komentarze świadczą tylko i wyłącznie o komentatorach.

124

gość 13y ~gość 13y (Gość)13.02.2022 13:28

Dzisiaj stało się modne jest wyciąganie ręki po pieniądze na leczenie, przeszczepy czy podróże. Ale na wyjazd zarobkowy to żenada.

68

Dagmara ~Dagmara (Gość)13.02.2022 12:49

A to dopiero teraz dowiedziała się o tych mistrzostwach? Raczej nie, termin i miejsce imprezy pewnie były znane od dawna. Jak chciała pojechać to trzeba było zbierać i odkładać już od jakiegoś czasu. Na pewno udałoby się jej i jej rodzinie zaoszczędzić potrzebne pieniądze. Jak ja chcę gdzieś pojechać to tak planuje budżet żeby mieć na ten wyjazd środki. Najłatwiej jechać za cudzą kasę, ale żeby samemu zarobić, uskładać na spełnienie swoich marzeń to już trudniej.

86

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat