metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
abc ~abc (Gość)13.02.2022 11:29

Jeśli się nie chce pomóc to oczywiście nie ma takiego obowiązku, ale te durne i małpio złośliwie "wypocone" komentarze świadczą tylko i wyłącznie o komentatorach.

124

sd ~sd (Gość)13.02.2022 14:26

Niech jedzie.

70

goloneczka w piwku ~goloneczka w piwku (Gość)13.02.2022 12:40

A pamiętacie jak Kuba zbierał na food trucka? Jakoś wtedy mieliście więcej empatii, no ale tam chodziło o żarełko, a pełne brzuszki i piwko w łapce to zupełnie coś innego, jak dobrze wyćwiczone ciało, nad którym trzeba ciężko pracować.

91

Zbiórki! ~Zbiórki! (Gość)13.02.2022 18:17

To nie chodzi o typ ludzi tylko robi się przesada z tymi zbiórkami.Dziewczyna ma okazję jechać na Mistrzostwa świata reprezentować swoją szkołe,miasto itd.a przeszkodą jest tylko 9tyś zł to najprościej niech ludzie się złożą po pare groszy a jak przyjedzie z sukcesem to prezydent się znajdzie do zdjęć i podziękowań.Taka zbiórka nie powinna mieć miejsca to jest wstyd dla miasta i służb które powinny finansować takie wyjazdy.

114

666 ~666 (Gość)13.02.2022 12:02

Sporo tu jadu. Strasznie to przykre.
W tym mieście nie tylko akrobatyka powietrzna nie bije rekordu popularności. Tu liczy się tylko piłka ręczna i zapasy. A kierownictwo wydziału sportu troche oderwane od rzeczywistości.

156

go?ć_piotrkow ~go?ć_piotrkow (Gość)13.02.2022 11:10

Trochę pokory. Nie osiągnęła żadnych większych sukcesów na arenie polskiej a co tu mistrzostwa świata? zamarzyly sie wakacje w Dubaju i już wyciąganie reki do ludzi po kase. A rodzina nie zarabia? Nie pracuje? Jakby była dobra to i sponsor by sie znalazł. Jakoś zapas ich przed mistrzostwami nie wyciągają rak po pieniądze.

1013

Edward Giełrek ~Edward Giełrek (Gość)13.02.2022 15:03

Zbieram na nowe felgi do mojej fury,felgi kosztują 2tys.brakuje mi już tylko 1950pln-pomożeta???

918

PP ~PP (Gość)14.02.2022 07:36

No proszę znalazł się znawca tematu od akrobatyki, a wystarczyło poszukać w internecie co ta dziewczyna osiągnęła w tej dyscyplinie i to nie tylko na arenie polskiej ale i międzynarodowej a nie wypisywać głupoty.

83

go?ć_mieszkanka ~go?ć_mieszkanka (Gość)13.02.2022 10:24

Miasto, Pan Prezydent powinien zrefundować wyjazd dziewczynie jako promocja miasta

318

Gości. ~Gości. (Gość)14.02.2022 11:51

A ja bardzo chętnie pomogę mogę wpłacić kasę tylko proszę podać numer konta .

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat