Po komentarzach widać co za typ ludzi mieszka w Piotrkowie? miasto wymarłych to co zostało to chorzy i głupi?
Ludzie co z wami. Tylko wypływa Jad. Ale rzeczywiście dla miasta 9 tysi to nic na bzdury wywala się kasę bez opamiętania. To może miasto pomogło by młodej osobie, i może wtedy przynajmniej mielibyśmy satysfakcje.
A może wydamy pieniążki na piłkarzy. I będziemy śpiewać NIC SIĘ NIE STAŁO. Jak ja tak pracował to już dawno by mnie wywalili -z hukiem!!!!!!!
Zbieram na wyntle do traktora,data mi trochu piniendzuw?
Jeżeli promujemy miasto, to proponuję sponsorawać Kamila Majchrzaka. Jako tenisista znany jest na cały świat, a nie jakieś fokołki.
a to klubu nie stać na wysłanie swojej uczestniczki na zawody tylko prosić lokalną społeczność o datki
Ja tym wszystkim, którzy sączą tą nienawiść życzę aby was spotkało to samo . Aha, uważajcie żebyście się nie zatruli gryząc się w język.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!