Jedni emeryci mają lasowane mózgi przez TVN, drudzy przez TVPIS, a młodzi w internecie. Skłócać, skłócać, skłócać Polaków, rzucać tematy zastępcze, a w tym czasie można obrabiać ich kieszenie i tak od 30 lat bez względu na teoretycznie różne opcje polityczne. Ile Polski jest w Polsce i zostało jeszcze coś polskiego i w polskich rękach ?
Pokażcie mi w Niemczech telewizje należącą do Polaka lub Polski, która sieje taki ferment jak u nas TVN, jestem za i kilku dziadków z torbami co przyszli sami nie wiedzą po co i kilka piotrkowskich Pan lansujacych się aby twarz była znana w wyborach do rady miast nie bedzie dedcydowac za większość piotrkowian
Nie jestem ciemnym ludem, nie kupuję wszystkiego i dlatego oglądam TVN, czytam Gazetę Wyborczą i Newsweeka. A dni pisowców są policzone.
150 osób, to niewielki procent 72.250 osób mieszkających w Piotrkowie Trybunalskim. To nic nie znacząca opinia.
Tak rządzi popis od wielu lat wcześniej tak zwany AWS. Likwidacja stoczni Świnoujście - grudzień 2020.
https://www.swinoujskie.info/2020/12/18/stoczniowy-majatek-jest-wywozony-do-szczecina/
Bardzo mnie cieszą te nieprzebrane rzesze obrońców wolnych mediów , które zabrały się na piotrkowskim rynku. Dobrze , że było tyle miejsca bo nie wszyscy by się zmieścili, a szkoda by było nie zaprotestować w tak słusznej sprawie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!