Wiadomo że PeOwce będą o swoją telewizję walczyć nie od dziś wiadomo komu po drodze z tvnem. Tylko żeby nie było że jestem za TVP bo dla mnie to obie telewizję powinny przestać istnieć jedną i drugą kłamie na potęgę i ciągnie prawdę na swoją stronę. Nie wiedziałem że TVN jest telewizja z poza unii myślałem że jest telewizja z naszym kapitałem no chyba że była i PO ja sprzedało z rozpędu jak sprzedawali kraj
Wolne media. O taką Polskę walczyłem w 1989 roku. A teraz znów komuna wraca w wydaniu PIS
Świat staje na głowie. Dawna lewica, dziś walczy o wolne media - aby było tak jak było. A będzie tak jak w tej piosence: "ale to już było i nie wróci więcej".
Drodzy, media już dawno przestały być "wolne". Istnieją przynajmniej 3 grupy mediów, które głoszą prawdę... tylko że kazde ze swojej perspektywy. Poza tym od dawien dawna media są narzędziem opiniotworczym - nie zawsze przekaż jest zgodny z rzeczywistym wydarzeniem. Niedomowienia, półprawda i wybiórczy przekaż informacji zniekształcaja przekaz.
Polska idzie w stronę rusko-białorusi. Krytykujesz rząd: jesteś terrorystą/ wywrotowcem/ do łagru. A żałosne klakierki po wsiach krzyczą po co ten niemiecki tefałen... Widać Polacy nie dorośli do demokracji! A teraz może któryś tam mądry wytłumaczy gawiedzi, czy kapitał zagraniczny w mediach jest problemem pierwszej kolejności do rozwiązywania. W dobie koronawirusa i szalejącej inflacji. Poproszę o argumenty "miszczów" intelektui. A może fajnie zlikwidować szybko TVN to się dopiero dowiecie od Morawieckiego jak Wam pensje urosły "szybciej niż inflacja"...he he, a w ruskim ładzie dostaniecie wszyscy po elektrycznej ładzie.
Pis to komuna i centralizacja wszystkiego jak ktoś tego nie widzi to sorry ale ma klap i na oczach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!