metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Hhhhjj ~Hhhhjj (Gość)10.08.2021 21:47

Z ogrodów działkowych przyszli na rynek

164

Hhjjj ~Hhjjj (Gość)10.08.2021 21:48

Leczyć dzieci a nie madrowac sie

110

Bjnn ~Bjnn (Gość)10.08.2021 20:55

Sami wybierali A teraz protesty robia

98

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)10.08.2021 20:54

Wiadomo że PeOwce będą o swoją telewizję walczyć nie od dziś wiadomo komu po drodze z tvnem. Tylko żeby nie było że jestem za TVP bo dla mnie to obie telewizję powinny przestać istnieć jedną i drugą kłamie na potęgę i ciągnie prawdę na swoją stronę. Nie wiedziałem że TVN jest telewizja z poza unii myślałem że jest telewizja z naszym kapitałem no chyba że była i PO ja sprzedało z rozpędu jak sprzedawali kraj

2614

dd ~dd (Gość)10.08.2021 22:06

staruszkowie wyszli z domów..

197

Henie6 ~Henie6 (Gość)10.08.2021 20:14

Wolne media. O taką Polskę walczyłem w 1989 roku. A teraz znów komuna wraca w wydaniu PIS

2627

emeryt ~emeryt (Gość)10.08.2021 22:13

Świat staje na głowie. Dawna lewica, dziś walczy o wolne media - aby było tak jak było. A będzie tak jak w tej piosence: "ale to już było i nie wróci więcej".

232

Hehehe ~Hehehe (Gość)10.08.2021 19:53

Drodzy, media już dawno przestały być "wolne". Istnieją przynajmniej 3 grupy mediów, które głoszą prawdę... tylko że kazde ze swojej perspektywy. Poza tym od dawien dawna media są narzędziem opiniotworczym - nie zawsze przekaż jest zgodny z rzeczywistym wydarzeniem. Niedomowienia, półprawda i wybiórczy przekaż informacji zniekształcaja przekaz.

262

halo 5 ~halo 5 (Gość)10.08.2021 23:09

Polska idzie w stronę rusko-białorusi. Krytykujesz rząd: jesteś terrorystą/ wywrotowcem/ do łagru. A żałosne klakierki po wsiach krzyczą po co ten niemiecki tefałen... Widać Polacy nie dorośli do demokracji! A teraz może któryś tam mądry wytłumaczy gawiedzi, czy kapitał zagraniczny w mediach jest problemem pierwszej kolejności do rozwiązywania. W dobie koronawirusa i szalejącej inflacji. Poproszę o argumenty "miszczów" intelektui. A może fajnie zlikwidować szybko TVN to się dopiero dowiecie od Morawieckiego jak Wam pensje urosły "szybciej niż inflacja"...he he, a w ruskim ładzie dostaniecie wszyscy po elektrycznej ładzie.

68

Namisza ~Namisza (Gość)10.08.2021 23:34

Pis to komuna i centralizacja wszystkiego jak ktoś tego nie widzi to sorry ale ma klap i na oczach

78

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat