Zlikwidować TVP a 2 miliardy naszych podatków na leczenie ludzi a nie tą propagandę rządową
Ta manifestacja i przemowa ( tłum mnie zachwyca ) p. Małgosi ( mniej się już jąka ) mnie przekonała teraz będę na każdej takiej manifestacji . Sądząc po frekwencji to rządzący mogą być spokojni o następne wybory
Cały czas te same twarzy niektóre kojarzą się z epoką minioną i usta tak uformowane że tylko słychać 5 gwiazdek 11 gwiazdek każdą ilość gwiazdek, byleby tylko był to bluzg
A zagranicą skąd pochodził kapitał tej firmy ktoś też strajkował ?? To chyba oni stracą najwięcej , bo nie będą mogli manipulować - chyba tym zajmuje się każda telewizja, co zostało naukowo udowodniono
Dojna zmiana razem z kościołem katolickim tak jeszcze szybko władzy nie odda! Ma jeszcze poparcie naiwnych ludzi, którzy nie zauważają co się wokół nich dzieje
Wg mnie Wolne media to utopia! Media nigdy nie były wolne i należały do którejś ze stron. Media to zwykłe narzędzia min. polityczne. Pokazują i sprzedają takie informacje jakie chcą przekazywać. Wszystko w zależności od tego kto jest ich właścicielem. Życzyłbym sobie i Wszystkim Wolnych Mediów ale to marzenie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Póki co możemy się cieszyć Wolnością wypowiedzi! Pozdrawiam.
Ci co piszą bzdury o niemieckich mediach (TVN), jakoś przyspali trochę. Przecież od jakiegoś czasu właścicielem TVN jest nasz największy sojusznik zza Oceanu, więc gdzie jest ten niemiecki problem ja się pytam? A resztę niemieckich mediów już wykupiliśmy za nasze wspólne pieniądze z rozkazu Kaczyńskiego, w wykonaniu Obajtka, który ma "dar" przejmowania.
Małgosia śpiesz się oglądać tvn, bo już kolejnej rocznicy nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!