150 osób to tam może jest ale razem z gośćmi z restauracyjnych ogródków...
Najlepsza tv to tylko polsat news 100 % obiektywizmu a tam jedni na drugich nadają zrobić trzęsienie w tych stacjach w jednej jak i w drugiej
Czego bronili chociaż wiedzą ? TVN jak i cała reszta nadawców jest siebie warta manipulacje pomijanie niewygodnych faktów a napisać komentarz nie pod kolor to zaraz zostaje usunięty i to są wolne media. Radio Piotrków pod tym względem niczym się nie różni od tv PIS więc ja żadnej stacji nie biorę na poważnie jedynie wolne niezależne media w necie tu można prawdy się dowiedzieć. Dla mnie to jest chore skoro Amerykanie kupili TVN to dlaczego Rosja czy inny kraj nie może kupić stacji którą chce. PIS dużo obiecywał a obecnie ze wszystkiego się wycofuje i to ma być wiarygodny rząd?
Najpierw pisslam zniszczył stadniny, a przepraszam samolot w Smoleńsku to też ich dzieło.
A gdzie są młodzi wykształceniu ludzie, większość z obecnych to starzy bywalcy takich eventów, tęskniący za starymi czasami i dawnymi układami.
Dobrze że jesteście razem PO , SLD ,Hołownia , Strajk kobiet . Teraz mieszkańcy mogą zobaczyć z kim mają do czynienia. Nie dla TVN
Ale beka. Polacy z utęsknieniem czekają tylko na polskie media w Polsce
Nigdy nie wybaczę PISowcom za to do uczynili z tej krainy. Wstyd mi za was?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!