a wszystko to w imie pandemi bezobjawowej grypy ktora jest tylko katalizatorem do zmian gospodarki z nowym modelem klimatycznym i wielkiego resetu ktore chciały od dawna elity. do 2030 zaglada ludzkosci.
u mnie u sąsiada na kwarantannie jedzenie na dowóz praktycznie codziennie i płaci kierowcy gotówką współczuje następnym ,którzy ten casch dostaną.Roznoszenie covida w praktyce więc ja dziękuje za takie profity.
https://www.lublin112.pl/restauracja-znalazla-sposob-aby-klienci-mogli-jesc-w-lokalu-nalezy-wydac-opinie-o-posilku/
ii po temacie, dokąd nie załatają dziury
Panie anonimowy chłopaki z ŁKS pożycza znowu parę groszy,proszę się nie przejmować
Nie będzie tych przyjdą następni i będą gotować,ja i moja rodzina ma się teraz narażać i kupować na wynos.Arogancja niektórych restauratorów- restauratorek zwłaszcza na rynku Trybunalskim nie zna granic.A tak w ogóle nie mam pewności ,że kucharz-kucharka-kierowca nie mają coronki.Pozdrawiam.
Gdyby chociaż 40% społeczeństwa powiedziało NIE. niestety będą zapierd....za miske ryżu
Ok, to idziemy dalej tym tokiem, proszę o zakupy w lokalnych sklepach a nie przez neta, aby pracownicy mieli pensje na jedzenie na mieście i inne rozrywki. Wszyscy piszą, restauracje, siłownie etc ale nikt nie patrzy na ludzi którzy pracują w branżach również dotkniętych lockdownem od marca do maja. Każdy prócz pracowników urzędowych i państwowych dostał po tyłku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!