Super. Przydałaby się jeszcze opcja płatności on line. Ja siedze w domu gdyż jestem chora. Nie mogę zapłacić kierowcy. Fajnie byłoby zapłacić za zamówienie on line a kierowca zostawia jedzenie przed drzwiami. W moim przypadku COVID tak daje o sobie znac ze nie jestem w stanie wystać w kuchni i gotować...
a ile restauratorów, w czasie gdy nie było pandemii pomogło głodującym.
Niby ok ale do lokalu często chodzi się właśnie do "lokalu" bo w domu remont albo natłok pracy albo zwyczajnie odpocząć w innej lokacji i dobrze mieć podstawione wszystko na gotowe wraz z miłą obsługą.
Zamawiać żeby jeść w samochodzie też nie specjalnie, tak to można kebsa opierdzielić a nie danie restauracyjne.
Porządna kuchnia nie nadaje się na wynos bo smak już nie ten co przy nałożeniu na talerz.
Z drugiej strony.
Co z osobami, które nie są zdolne do gotowania a taki obiad w tak zwanych barach mlecznych to był ich jedyny ciepły posiłek w ciągu dnia?
Upadną ci, powstaną inni. Bedziw gdzie pójść bez problemu. Lepiej sobie ugotować niż płacić takie kwoty za marne żarcie.
Restauratorzy? Hmmm prywaciarze którzy nabijają sobie kieszenie, a pracownika mają za g.... no.!!!
Bardzo bym chciała wspierać lokalne biznesy, nawet poszłam ostatnio do restauracji - żeby nie było, ale znowu to samo. Sałatkę dostałam z burakami startymi jak do obiadu - takimi ze słoika, a ser (jeśli był kozi) to odmrażany bo aż w zęby kuło. Naprawdę , należałoby się troszkę bardziej postarać …..
to może wielcy restauratorzy piotrkowscy obniżą ceny i zachęcą? niektóre pizzerie/restauracje podniosły w ciągu ostatnich 3 mies ceny o 2-4 zł na 1 daniu ! Zachęćcie - a będziemy was wspierać
Do ineczka.Każda restauracja,pub,bistro ma na swojej stronie numer telefonu pod którym możesz zadzwonić i zamówić.A może Jeszce zjeść za ciebie
To jest wolny rynek. Będziesz pomysłowy i pracowity - przetrwasz. Jeśli nie - do piachu. Pomagać należy ludziom bezradnym, niepełnosprawnym, a nie cwaniaczkom - prywaciarzom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!