metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jann ~jann (Gość)26.10.2020 14:40

u mnie u sąsiada na kwarantannie jedzenie na dowóz praktycznie codziennie i płaci kierowcy gotówką współczuje następnym ,którzy ten casch dostaną.Roznoszenie covida w praktyce więc ja dziękuje za takie profity.

23

uhuru ~uhuru (Gość)26.10.2020 10:16

a wszystko to w imie pandemi bezobjawowej grypy ktora jest tylko katalizatorem do zmian gospodarki z nowym modelem klimatycznym i wielkiego resetu ktore chciały od dawna elity. do 2030 zaglada ludzkosci.

158

polonistka2 ~polonistka2 (Gość)26.10.2020 10:52

To jest wolny rynek. Będziesz pomysłowy i pracowity - przetrwasz. Jeśli nie - do piachu. Pomagać należy ludziom bezradnym, niepełnosprawnym, a nie cwaniaczkom - prywaciarzom.

1512

gość_ciekawa ~gość_ciekawa (Gość)26.10.2020 22:51

Do ineczka.Każda restauracja,pub,bistro ma na swojej stronie numer telefonu pod którym możesz zadzwonić i zamówić.A może Jeszce zjeść za ciebie

01

gggsgsgs ~gggsgsgs (Gość)26.10.2020 17:50

to może wielcy restauratorzy piotrkowscy obniżą ceny i zachęcą? niektóre pizzerie/restauracje podniosły w ciągu ostatnich 3 mies ceny o 2-4 zł na 1 daniu ! Zachęćcie - a będziemy was wspierać

120

Aaaaania ~Aaaaania (Gość)27.10.2020 10:36

Bardzo bym chciała wspierać lokalne biznesy, nawet poszłam ostatnio do restauracji - żeby nie było, ale znowu to samo. Sałatkę dostałam z burakami startymi jak do obiadu - takimi ze słoika, a ser (jeśli był kozi) to odmrażany bo aż w zęby kuło. Naprawdę , należałoby się troszkę bardziej postarać …..

30

gość_gość 111 ~gość_gość 111 (Gość)26.10.2020 19:17

Restauratorzy? Hmmm prywaciarze którzy nabijają sobie kieszenie, a pracownika mają za g.... no.!!!

64

gość_guru ~gość_guru (Gość)27.10.2020 12:39

Upadną ci, powstaną inni. Bedziw gdzie pójść bez problemu. Lepiej sobie ugotować niż płacić takie kwoty za marne żarcie.

41

test ~test (Gość)27.10.2020 13:32

Niby ok ale do lokalu często chodzi się właśnie do "lokalu" bo w domu remont albo natłok pracy albo zwyczajnie odpocząć w innej lokacji i dobrze mieć podstawione wszystko na gotowe wraz z miłą obsługą.
Zamawiać żeby jeść w samochodzie też nie specjalnie, tak to można kebsa opierdzielić a nie danie restauracyjne.
Porządna kuchnia nie nadaje się na wynos bo smak już nie ten co przy nałożeniu na talerz.
Z drugiej strony.
Co z osobami, które nie są zdolne do gotowania a taki obiad w tak zwanych barach mlecznych to był ich jedyny ciepły posiłek w ciągu dnia?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat