Oj już tak nie narzekajcie,
każdy z nas odczuwa obostrzenia i trzeba sobie radzić
Popieram inicjatywę. Trzeba sobie radzić w tych chorych ( nie na covid) czasach, i niezrozumiałych decyzji rządu.
Czy posiłki przygotowywane przez Was są całkowicie bezpieczne dla klientów ? Wśród Waszych pracowników też mogą być chorzy na koronowirusa, bądź bezobjawowi a zarażający.Pozdrawiam.
Ok, to idziemy dalej tym tokiem, proszę o zakupy w lokalnych sklepach a nie przez neta, aby pracownicy mieli pensje na jedzenie na mieście i inne rozrywki. Wszyscy piszą, restauracje, siłownie etc ale nikt nie patrzy na ludzi którzy pracują w branżach również dotkniętych lockdownem od marca do maja. Każdy prócz pracowników urzędowych i państwowych dostał po tyłku.
Gdyby chociaż 40% społeczeństwa powiedziało NIE. niestety będą zapierd....za miske ryżu
Nie będzie tych przyjdą następni i będą gotować,ja i moja rodzina ma się teraz narażać i kupować na wynos.Arogancja niektórych restauratorów- restauratorek zwłaszcza na rynku Trybunalskim nie zna granic.A tak w ogóle nie mam pewności ,że kucharz-kucharka-kierowca nie mają coronki.Pozdrawiam.
Panie anonimowy chłopaki z ŁKS pożycza znowu parę groszy,proszę się nie przejmować
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!