Wg podpisanej deklaracji, powinienem otrzymac od JUKO 5 worków a dostałem tylko dwa!!! Jeden na papier a drugi na plastik i szkło. A co z pozostałymi odpadami do segregacji???
wszyscy powinni pod urząd miejski przynieś po jednym worku pełnym śmieci każdy mieszkaniec!!!
Najlepiej do Warszawy pod sejm. Jak zawsze - wprowadzono ustawę, a nie dopracowano przepisów wykonawczych. Normalka.
Juko wygrało przetarg także w Rozprzy. Mieszkańcy, którzy zadeklarowali segregację muszą posegregować i zanieść / zawieźć do pojemników do selektywnej zbiórki znajdujących się w poszczególnych miejscowościach - o workach na selektywne to chyba tam nic nie słychać. Juko się tam dopiero ustawiło. Chyba nie taka była idea nowej ustawy śmieciowej, a jak ktoś ma bliżej do lasu niż do takiego punktu...
JUKO zrobiło wszystkich w wała... wg harmonogramu który rozwozili odpady komunalne będą odbierać co 4 tyg. (domy jednorodzinne), a startując do przetargu ( i tak też tam stoi) deklarowali co 2 tyg. ... no i co???... , jest afera??? A kobitka w juko ścieme wali że ci co segregują to co 4 tyg. a ci co nie segregują to co 2 tyg będą mieli kosze opróżnione i że oni (JUKO) tak zinterpretowali przetarg i jest wszy ok i w ogóle super, a jak mi co nie pasuje to mogę im skoczyć. Ja tylko jestem ciekaw co na to firmy które przegrały przetarg..
Ja dopiero dzisiaj zobaczyłem ze są nowe pojemniki na śmieci. A worków to nie dostałem.
"bałagan"
Zadałam Pani co rozdawała- przepraszam sprzedawała!!!!!! worki to samo pytanie. Jeden jest na papier i plastik a drugi na resztę. Tak wygląda segregacja według Juko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!