Przecież prezydent ma od 3 lata doradce "śmieciowego" z PSL- za co brał przez ten czas pensję?
Chcieliście chojniaka wiec macie to on w przetargu powinien zaznaczyc ze firma która wygra da pojemniki a nie naraza obywatela na koszta referendum napewno podpisze...
Dlaczego nie umieszczanie wpisów, które stawiają Urząd Miasta w złym świetle????????
Oj, to chyba nieźle śmierdzieć będzie...
Po co jechać pod Urzad czy do Warszawy? Pomyślalem i stwierdziłem ze lepiej wywalic na ulice przeciez to gminy czy miasta odpowiadaja za smieci.Heh w jednym dniu wszyscy wyrzucaja smieci bałagan jak nie wiem co
Panie ze ZDiUM,UM czy Juko tylko uspokajają,żeby mieszkańcom zamydlić oczy. Gdzie te worki z logo w różnych kolorach,gdzie częste odbiory??? Nie zadziałam nowy system w mieście i to widać i czuć.
Tusk na odchodne zgotował nam ustawową gehennę.
Nie odebrali śmieci nie płaciłeś.
Teraz po 01 lipca jest to nie istotne
na mocy ustawy jesteś zobligowany do zapłaty za odbiór śmieci.
Najważniejsze w ustawie śmieciowej jest to że każdy wie komu i ile ma zapłacić za odbiór śmieci.
No a kiedy ten odbiór śmieci ma nastąpić ustawa nic a nic nie mówi.
Zatem śmieci mogą sobie spokojne rok, dwa leżeć.
I tak wszyscy będziemy płacić za niesegregowane odpady,
przecież wszystkie odpady lądują do jednego samochodu.
No a kto mi zagwarantuje uczciwość odbierającego śmieci, Tusk, Rostowski, Chojniak, doctor... Przecież odbierający śmieci zawsze może w pojemnikach pomieszać i z mojego sortowania tylko płacz mi pozostanie.
Bądź czujny!!Wróg nie śpi!!
Nie rozumiem o czym Donald Tusk do mnie mówi.
W ostatnich dniach zobaczyłem na własne oczy, że ten człowiek jest zdolny do wszystkiego.
Powie cokolwiek, wykona każdy manewr byle tylko nie oddać Polski, Polakom. Mówi o jakiś wyimaginowanych zwycięstwach obywatelom, którzy zwiewają z jego zielonej wyspy gdzie tylko mogą. Słucham Tuska i czuję się jak w bajce w której wszyscy udają, że król ma szaty a nie ma odważnego który by powiedział, że król jest już nagi
........
Czasami miało się wrażenie że to nie Archimedes, Newton, Pitagoras... odkryli swe prawa a dokonał tego tow. Donald o przepraszam tow. Wiesław. Taka mieszanka pełna obietnic bezczelnych samochwał, byka powala z nóg a zwykłemu obywatelowi robi pranie mózgu. Ręce same opadają... ale taka jest jego walka. Walka która eliminuje sensowną polemikę z nim. No chyba, że sam z sobą zacznie polemizować, tak jak to robili Stalin, Hitler
.......
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!