metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Irbis ~Irbis (Gość)03.07.2013 07:50

"beata" napisał(a):
Tak wygląda segregacja według Juko

I tak POWINNA wygladać. To ma na celu tylko czyste oddzielenie śmieci "odzyskiwalnych" od pozostałych. Za dalszą segregację odpowiada firma wywożąca. Szkoda tylko, że tzw. śmieciowa deklaracja" zawiera informację o dzieleniu śmieci na 6 kategorii. Tego prawie nogdzie w Polsce się nie wymaga, bo i po co?

00

pete ~pete (Gość)03.07.2013 09:10

U mnie to samo. Nie ma worków, nie ma żadnej informacji kiedy wywózka. Kto był taki mądry aby jednej firmie oddawać całe miasto!!!

00

bonzo ~bonzo (Gość)03.07.2013 09:26

No to Piotrków nauczy się segregować odpady w tępię ekspresowym :)

00

Irbis ~Irbis (Gość)03.07.2013 09:32

"pete" napisał(a):
Kto był taki mądry aby jednej firmie oddawać całe miasto!!!

Prawo o zamówieniach publicznych + kreatywne ustalenie warunków przetargu!

00

figo ~figo (Gość)03.07.2013 09:43

Dostałem terminy odbioru śmieci, w innym dniu każdego miesiąca - PARANOJA !!!

00

pete ~pete (Gość)03.07.2013 09:53

U mnie to samo. Nie ma worków, nie ma żadnej informacji kiedy wywózka. Kto był taki mądry aby jednej firmie oddawać całe miasto!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.07.2013 09:59

"Piotrkowianin" napisał(a):
Piotrkowianin (Gość)
11 godzin temu, 22:39
Chcieliście chojniaka wiec macie to on w przetargu powinien zaznaczyc ze firma która wygra da pojemniki a nie naraza obywatela na koszta referendum napewno podpisze...

Jakim cudem jakiś niezalogowany podpisuje się moim nickiem? Coś słabo ta blokada działa.

00

zetka ~zetka (Gość)03.07.2013 10:07

"Wszystko jest rozwalone, nie ma porządku,, jest bałagan, tak mówią mieszkańcy"... STREFO FM: bądź stacją radiową - a nie radiowęzłem.

00

mol molranga03.07.2013 10:45

Pod tekstem o jednogłośnym wydźwięku przydałyby się jeszcze zdjęcia potwierdzające treść.

00

P51 ~P51 (Gość)03.07.2013 11:04

"figo" napisał(a):
Dostałem terminy odbioru śmieci, w innym dniu każdego miesiąca - PARANOJA

A co? Chciałeś może zawsze np.24-go każdego miesiąca? W wigilię też?
Może jeszcze zawsze "kwadrans po nieparzystej?...
Idź do lekarza.
Może nie jesteś w stanie obliczyć z terminów,że śmieci odbierane będą co np. 4 tygodnie. A to daje 28 dni. A miesiąc ( też co drugi) ma 31 dni.Dla utrudnienia dodam,że luty ma 28 dni, a co 4 lata nawet 29.
Wiem,to trudne ;->

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat