I tak POWINNA wygladać. To ma na celu tylko czyste oddzielenie śmieci "odzyskiwalnych" od pozostałych. Za dalszą segregację odpowiada firma wywożąca. Szkoda tylko, że tzw. śmieciowa deklaracja" zawiera informację o dzieleniu śmieci na 6 kategorii. Tego prawie nogdzie w Polsce się nie wymaga, bo i po co?
U mnie to samo. Nie ma worków, nie ma żadnej informacji kiedy wywózka. Kto był taki mądry aby jednej firmie oddawać całe miasto!!!
Prawo o zamówieniach publicznych + kreatywne ustalenie warunków przetargu!
Dostałem terminy odbioru śmieci, w innym dniu każdego miesiąca - PARANOJA !!!
U mnie to samo. Nie ma worków, nie ma żadnej informacji kiedy wywózka. Kto był taki mądry aby jednej firmie oddawać całe miasto!!!
Jakim cudem jakiś niezalogowany podpisuje się moim nickiem? Coś słabo ta blokada działa.
"Wszystko jest rozwalone, nie ma porządku,, jest bałagan, tak mówią mieszkańcy"... STREFO FM: bądź stacją radiową - a nie radiowęzłem.
Pod tekstem o jednogłośnym wydźwięku przydałyby się jeszcze zdjęcia potwierdzające treść.
A co? Chciałeś może zawsze np.24-go każdego miesiąca? W wigilię też?
Może jeszcze zawsze "kwadrans po nieparzystej?...
Idź do lekarza.
Może nie jesteś w stanie obliczyć z terminów,że śmieci odbierane będą co np. 4 tygodnie. A to daje 28 dni. A miesiąc ( też co drugi) ma 31 dni.Dla utrudnienia dodam,że luty ma 28 dni, a co 4 lata nawet 29.
Wiem,to trudne ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!