U mnie w wieżowcu na Słowackiego tak jak stał - dalej stoi 1 kontener na klatkę :-)
Chieliście platfusów to macie.
Golą nas jak frajerów a polak głupi jak but,płaci i płacze.
Proste,zasypiemy sie odpadami lokalne firmy upadna i nagle pojawi sie firma,oczywiscie z zagranicznym kapitałem iwszystko posprzata ale za odpowiednią opłatą:-) nie bedzie już niczego Kononowicz
ja chce żeby piotrków utonoł w śmieciach, wtedy może szybciej wywalą chojniaka i zamkną JUKO bo to nieroby hehehehe (btw.chodzi mi o strone papierkowo-urzędową , nie o śmieciarzy)
Panie w ZDiUM ściemniają jak i ta Babka w Juko...jutro do Pana podjedzie firma,da harmonogram,da worki...i tak czekam od czwartku a tu ani widu,ani słychu.oj nieładnie,nieładnie!!!!!
Najpiękniejsza jest w "harmonogramie" ostatnia data: 25 grudnia. I tego się trzymajmy.
Pod tekstem o jednogłośnym wydźwięku przydałyby się jeszcze zdjęcia potwierdzające treść.
Czy Urząd Miasta ma możliwość sprawdzenia jak firma Juko spełnia swoje zobowiązania zawarte w specyfikacji przetargu?! Czy można wygrać przetarg a potem mieć wszystko i wszystkich w "głębokim poważaniu"?!!!!
Mieszkam w domu jednorodzinnym. Juko powinno przyjeżdżać do mnie co 2 tygodnie po odpady zmieszane i biodegradowalne. Powinno, bo tak zapisano w warunkach przetargu. I co...? I nic. Pani z Juko radzi mi kupić większy pojemnik, taki żeby starczyło przyjechać raz na 4 tyg. Może w takim razie kupić sobie wielki kontener? Wtedy starczy raz na pół roku.
Rozumiem, że skoro nie świadczą usługi, którą zobowiązali się świadczyć, to ja jestem zwolniona od obowiązku uiszczania opłaty? To oczywiście pytanie retoryczne. Nie ma mowy,żebym zapłaciła choć złotówkę. Brak worków, wielkie oszustwo przy harmonogramie wywozów.
Jedyna nadzieja w firmach, które również stanęły do przetargu i przegrały z WIELKIM JUKO....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!