Hallo Panie moderatorze! Wywalić ten "żal"
Czyli jeszcze czterech asystentów pan prezydent może zatrudnić.
Mam mocnego kandydata na jednego z nich, który wkrótce stanie się dyspozycyjny. To wojskowy z dużym doświadczeniem, na przykład drogownictwem w mieście potrafiłby się zająć, skoro pracownicy magistratu wymiękli. Ten specjalista z górnej półki raczej powinien być powołany jako doradca (brzmi lepiej niż asystent). Jeżeli by się sprawdził, to z czasem mógłby objąć władzę w mieście i zaprowadzić tu jakie takie porządki.
http://tnij.org/kjv0
Delbana normalnie rozkładasz. Myślałem, że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłem kto to choć w tej całej sytuacji powinienem raczej się popłakać nad naszym magistratem.
Słowo "don't" pisze się z apostrofem. Widać, że nie rozumiesz. Gdzieś usłyszałeś i przepisujesz. Zajrzyj najpierw do słownika angielskiego i nie pisz z błędami bo to wstyd.
Życie (i nawet długo czekać nie trzeba było na weryfikację) pokazuje, że skromny mieszkaniec miasta, piotrkowski społecznik może mieć rację, a członkowie Komisji Rewizyjnej Rady Miasta mogą się mylić w swych decyzjach.
- Wnoszę o ustalenie wysokości przyznanego pani asystent wynagrodzenia i zobowiązanie prezydenta miasta przez RM do likwidacji tegoż stanowiska, które w mojej ocenie zasługuje na aprobatę wyłącznie w przypadku posłów i senatorów. Prezydent miasta takiego jak Piotrków nie potrzebuje asystenta. Jest to niegospodarność. Oczekuję zlikwidowania stanowiska asystenta prezydenta miasta ze względu na trudna sytuację finansową miasta i skąpy budżet na 2011 rok - napisał w piśmie do RM piotrkowski społecznik.
Decyzją członków Komisji Rewizyjnej skargę piotrkowskiego społecznika uznano za bezzasadną. Uznano, że stanowisko asystenta nie jest w piotrkowskim urzędzie zbędne.
- 80-tysięczne miasto, które chce się rozwijać, potrzebuje nowych pracowników - stwierdziła Dorota Jankowska.
Czyżby? Prezydent 80-tysięcznego miasta może i nie musi wiedzieć, ale asystent prezydenta 80-tysięcznego miasta wiedzieć powinna, że kwiaty wręcza się bez papieru. A nie wie.
http://img810.imageshack.us/i/86545984.jpg/
Ale wtopa. Tak działa Pobożny i jego ekipa "fahofcuf". :D
aman,kurna , jak się wstydzę że nie dałem tego apostrofa, wybaczysz???
a ten artykuł: "To cud, że mnie mąż nie zabił", to o Delbanie jest???
Ale dlaczego się dziwicie. Trzeba się tylko dokopać w urzędzie do nowych wytycznych, które wprowadziła pani asystentka. Wszak bierze za to ciężkie pieniądze. Od teraz pan prezydent będzie wprowadzał nową jakoś(ć) - kwiaty będzie wręczał w folii (papierze). A mówiliście, że pani asystent jest niepotrzebna. Kilka dni pracy i już wszyscy widzą efekty. Tak dalej pani Doroto.
O tym nie pomyślałem. Delbana uważaj na siebie.:-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!