metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Luca ~Luca (Gość)21.02.2011 20:23

no sam nie wiem,czy jestem na jarmarku, czy do Kiepskich z POLSATu trafiłem; prześledźcie wątki to zal was za dupę sciśnie

00

wodnik1985 wodnik1985ranga21.02.2011 20:32

A ja tu się nie wypowiem,bo po co.....asystentka...he...

00

klet ~klet (Gość)21.02.2011 20:41

"Luca" napisał(a):
prześledźcie wątki to zal was za dupę sciśnie

Coś faktycznie pomyliło się Tobie z kanałami tylko nie wiem czy w TV czy innymi.
Żal mnie np. nie ściska ale jeśli Ty masz problemy gastryczne lepiej tego nie lekceważ. Weź w dłoń aureolę Wodza swego i wypoleruj ją dokładnie.
Wytłumacz mi mój drogi człowieczku być może owieczko dlaczego Ja mam ze swoich podatków na ciamciaramcie łożyć ?
Skoro asystentka i brak znajomości biegłej minimum 2 języków obcych (angielski i niemiecki) to dlaczego ktoś taki ma zarabiać 7 tys. za nic nierobienie ? Papierki przekładać, linie łączyć w kalendarzu ? Chłopcze więcej myślenia i dbania o swoje pieniądze.
Poniższa rozmowa wielu osób tutaj sprowadza się do prześmiewczej dyskusji nt. artykułu, a zwłaszcza obrony funkcji.
To samo tyczy się Twego wodza, który nie zna jak domniemam żadnego języka obcego płynnie, rozwala budżet miasta lekką rączką, nie rozwija miasta i za to sobie daje do kieszeni pensję. Ehh chyba coś nie tak jest z Twym myśleniem. Chyba, że popierasz łamanie prawa, co ? Przyznaj się !

00

Delbana ~Delbana (Gość)21.02.2011 21:10

"Luca" napisał(a):
no sam nie wiem, czy jestem na jarmarku, czy do Kiepskich z POLSATu trafiłem; prześledźcie wątki to żal was za dupę ściśnie

Ale ja wiem. Ty tutaj trafiłeś, to jedno się zgadza, ale... od Kiepskich! Kiepściuchnych, brachu!
I nie wyrażaj się pomiędzy ludźmi na poziomie jak człek prosty z gminu, bo wszedłeś tu (przez omyłkę i na chwilę tylko) do towarzystwa na salony. Salony tego miasta. To nie Polsat, nie ten adres, pomyliłeś drzwi.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.02.2011 21:14

00

wodnik1985 wodnik1985ranga21.02.2011 21:18

Zgadzam się Delbana...luca to taki Dyzma....

"Delbana" napisał(a):
Delbana6 minut temu, 21:10"Luca" napisał(a):
no sam nie wiem, czy jestem na jarmarku, czy do Kiepskich z POLSATu trafiłem; prześledźcie wątki to żal was za dupę ściśnie
Ale ja wiem. Ty tutaj trafiłeś, to jedno się zgadza, ale... od Kiepskich! Kiepściuchnych, brachu!
I nie wyrażaj się pomiędzy ludźmi na poziomie jak człek prosty z gminu, bo wszedłeś tu (przez omyłkę i na chwilę tylko) do towarzystwa na salony. Salony tego miasta. To nie Polsat, nie ten adres, pomyliłeś drzwi.
Komentarz był edytowany przez autora: 2 minuty temu, 21:14

00

zet ~zet (Gość)21.02.2011 21:44

miasto sie rozwija wiec potrzebuje nowych urzedasów darmozjadów?? a mi sie wydaje ze potrzebuje np przebudowy kilku ulic bo sa z dnia na dzien w coraz gorszym stanie. dzisiaj w strefie fm slyszałem pana z MZDIK jak mowił ze drogi sa naprawiane w kolejnosci takiej jak wazne sa dla komunikacji miejskiej. wnioskuje z tego ze np odcinek sikorskiego od sienkiewicza do armii krajowej w obu kierunkach nie ma znaczenia dla komunikacji miasta bo nie robi sie tam NIC a dziury sa coraz wieksze.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.02.2011 21:46

00

klet ~klet (Gość)21.02.2011 21:55

"zet" napisał(a):
miestao sie rzowija wiec potrzebuje nowych urzedasów darmozjadów?? a mi sie wydaje ze potrzebuje np przebudowy kilku ulic bo sa z dnia na dzien w coraz gorszym stanie. dzisiaj w strefie fm slyszałem pana z MZDIK jak mowił ze drogi sa naprawiane w kolejnosci takiej jak wazne sa dla komunikacji miejskiej. wnioskuje z tego ze np odcinek sikorskiego od sienkiewicza do armii krajowej w obu kierunkach nie ma znaczenia dla komunikacji miatsa bo nie robi sie tam NIC a dziury sa coraz wieksze.

Już kilka postów wcześniej o tym pisałem. Po jaką cholewę w dzień gdzie mróz wynosi -5 łata się dziury do diabła ! Teraz jest już -10, a będzie pewnie nad ranem z -12. Głupota totalna. Było wcześniej kilka dni cieplejszych to w nosie sobie dłubali.
Na ul.Przemysłowej też z 2-3 tygodnie temu w takie silne mrozy łatali dziury.
Na ul.Przedborska w kałuże wrzucali asfalt do łatania i co ? jajco łaty leżą na poboczu. Ten gamoń co takie numery robi powinien beknąć za to karą finansową i odsiedzieć swoje wczasy za kratkami za marnowanie publicznych pieniędzy.
No to wracając do tematu to Pani asystent zna te dwa języki biegle ? Chyba pobór tak wysokiej pensji zobowiązuje do posiadania odpowiednich kwalifikacji, prawda ? Skoro ludzie dostają 1000zł netto i muszą znać jeden język obcy komunikatywnie to chyba Pani asystent 2 języki obce powinna mieć w jednym paluszku ! Ja jestem zdania, że 4 powinna znać perfekcyjnie !
Nie ma chyba wyjścia ale trzeba będzie robić numer i pokazać społeczeństwu jak się władza za publiczne bawi. Bełkot i taplanie w bajorku.
Urzędnik jest moim, Twoim, Naszym pracownikiem. To My decydujemy o jego losie i to My mamy wyłącznie prawo wymagać od niego by był profesjonalny i kompetentny na powierzonym mu stanowisku.
Tak więc Pani asystentko chyba trzeba będzie Pani zaaplikować rozmowę kwalifikacyjną w 4 językach obcych z nagraniem tej rozmowy w celach poddania znajomości języków Pani pracodawcom, czyli mieszkańcom miasta Piotrków Trybunalski. Bo samo patrzenie w kalendarz, kreślenie linii i łączenia punktów nie jest warte 7 tys. co najwyżej 700zł brutto !

00

Luca ~Luca (Gość)21.02.2011 21:56

Delbana, jeśli myślisz ,że jesteś taka wy... gadana i mądra, to bardzo mi cię szkoda; mylisz pojęcia: gra w "salonowca" to nie salon moja droga, a myślenia nie da się nauczyć, jak bozia rozumu nie dała: rozprawiasz na poziomie pantofelka; ale cóż począć, oka nie wydłubiesz..., ręki nie urwiesz... ot taka draka

00

Migrenka ~Migrenka (Gość)21.02.2011 22:59

Mnie zastanawia coś innego, czy ewakuacja z tonącego Rose-Winu to dobra rekomendacja by zostać asystentem Prezydenta? Patrząc pod tym kątem nie dziwi mnie złożony wniosek o niegospodarność.

00

klet ~klet (Gość)22.02.2011 07:49

"Luca" napisał(a):
no sam nie wiem,czy jestem na jarmarku, czy do Kiepskich z POLSATu trafiłem; prześledźcie wątki to zal was za dupę sciśnie

Luca właśnie takie m.in. złodziejstwo popierasz:
http://biznes.onet.pl/co-sie-stalo-z-16-miliardami-zlotych,18496,4190454,1,prasa-detal

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat