metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
XXX ~XXX (Gość)16.01.2013 12:48

Przeczytaj sobie prawo wyborcze to bedziesz wiedział kiedy można plakatować a kiedy nie!

00

pipi ~pipi (Gość)16.01.2013 13:03

Przez pomyłke to pampuch ma parcie do władzy !!!!!!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.01.2013 13:53

"XXX" napisał(a):
Pan Pampuch wypowiedział się w radiu że Straz Miejska śledziła kobiety na osiedlu Wyzwolenia które roznosiły ulotki namawiające do referendum. Byłem świadkiem tego zdarzenia te starsze panie naklejały ulotki na drzewach, czego nie wolno robić.

Ale tylko te kobiety ścigali? A setki ogłoszeń różnych pożyczkobiorców i firemek remontowych wiszących na latarniach w mieście ich nie interesuje? Nawet na ul. Słowackiego na Trakcie Wielu Parkingów.

00

guść ~guść (Gość)16.01.2013 17:40

WSTYD!!!mi za Was SZCZEKACZY z sieci. Ilu zWas dziś ruszyło dupsko od komputera i przespacerowało sie pod UJK? 1?może w porywach 3. Sale zamknięto,podobnie jak z jutrzejszą miejscówką pod Medykiem ktorej auli rowniez nie udostepnią bo Chojniak wyslal doradce spraw zbytecznych Pawlaka z mjsją zakazującą wynajmu. Jedynie w Piątku Cała nadzieja bo kino hawana jest pod "patronatem Urzędu Marszałkowskiego" a tam już juryzdykcja świetoyebliwego nie sięga. Ale PiO wynajęło autokary z B-owa. SERDECZNIE ZAPRASZAM do gawędy o Piotrkowie

00

zzz ~zzz (Gość)16.01.2013 22:14

"gosciu456789" napisał(a):
Niezbyt interesują się polityką, ale takiego prezydenta jak Pan Krzysztof Chojniak nie było u nas nigdy.

no to na pewno racja !!

"Magdalena" napisał(a):
Jest to bardzo dobry prezydent, robi cały czas coś dla miasta.

ale to juz chyba forumowa prowokacja :) No chyba ze"robienie czegos dla miasta" to zachecanie mieszkanców i firm do wyemigrowania z niego co by tloku w miescie nie bylo :P

00

J23 ~J23 (Gość)18.01.2013 14:23

Łobuz do wora a z wora do jeziora

00

Byłem na kominie ~Byłem na kominie (Gość)19.01.2013 23:23

Cytuję:
Są to osoby, które pracują dla piotrkowskich mediów a ich właściciel już nie korzysta z pieniędzy miasta jak za czasów innych rządów i stąd cały szum.

Tak, wtedy pewnie będzie władza "idealna", chwalona przez lokalne media. Bo teraz, to te media nie mogą za dużo otrzymać od Urzędu Miasta, więc wspierają walkę z obecnym prezydentem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat