ciekawy jestem co na to dr Rogalski?
Uczelnia finansowo ledwo dyszy - zdarza się fucha i Chojniaczek wkracza do akcji a wszędzie gdzie wkracza to burzy, zburzy jeszcze wiele inwestycji jakimi one by nie były.
Sam próbuje zainwestować w swego doktora, ale on siedzi w arabskich annałach, a nie sklepie przy Słowackiego.
Pozdrawiam Cię Błażej - Allahu akbar!!!
I rektor ma rację! Bo uczelnia nie jest po to by organizowano na jej terenie jakieś polityczne jarmarki. Uczelnia ma kształcić, wychowywać i edukować i to czyni plus organizuje spotkania z ciekawymi ludźmi mającymi wykłady tematyczne.
Więc nich piszący na forum dadzą sobie spokój z chamskimi uwagami na temat decyzji rektora i pod adresem piotrkowskiej uczelni. W ten sposób na pewno nie pomożecie tym z PIO, tylko im zaszkodzicie pisząc różne inwektywy obrażacie również studentów, którzy w większości są mieszkańcami tego miasta.
Ja powtarzam, referendum nie rozwiąże sprawy. Znając Chojniaka i Błaszczyńskiego wiemy, że maja parcie do władzy. Zaczekajmy do wyborów w 2014. Nie wybierajmy ich i będzie spoko. A wtedy przegonimy tą uczelnię do Kielc. Już nas wycykali z obiektem sportowym na Batorego i musieliśmy im zapłacić za zwrot ponad 2 mln.
Przeciez przy byle okazji zapraszają władze a one są POLITYCZNE. Tu chcą wynając, zapłacić i nagle.....rektor taki ostrożny
Nie ma się co czarować,rektor narobił w pory ze strachu przed najjaśniejszym i wszystko w temacie.
Jakież to wielkie wykształciuchy w naszym grodzie mieszkają?
Czyżby ukończyły- Padwę, Bolonię,Harvard, Stanford,Oxford, a może Cambridge? Pochwalcie się. W końcu Uniwersytet Jagielloński jest na 318 miejscu. Zatem zejdźcie na ziemię, bo jesteście śmieszni.
a czy można odwoła posła a dokładniej mówiąc posłankę? Bo ja chętnie bym odwołał jaśnie majstrującą posłankę z PO, Elżbietę. Tylko kulawe prawo pewnie nie pozwala.
Drodzy Piotrkowianie!
Niezbyt interesują się polityką, ale takiego prezydenta jak Pan Krzysztof Chojniak nie było u nas nigdy. Jest to bardzo dobry prezydent, robi cały czas coś dla miasta. Są osoby, którym to nie pasuję, że nie mają z tego osobistych korzyści i to oni na niego wieszają psy. Są to osoby, które pracują dla piotrkowskich mediów a ich właściciel już nie korzysta z pieniędzy miasta jak za czasów innych rządów i stąd cały szum. Panie Prezydencie! Jestem z Panem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!