Jeden telefon od Chojniaka i rektorowi szybko rura zmiękła. A po co mu wróg w Piotrkowie, kiedy uczelenka stopniała o połowę? Jakie to żałosne i mściwe w tym magistracie siedzi. A jakie tchórzliwe! I jak się boi gniewu wyborców.
Gdyby ten oszust radny hali balonowej w zamian za synekurę nie opchnął miastu, to Pampuch mógłby balon na spotkanie wynająć, duży i ogrzewany przecież.
Chojniak już portkami trzęsie bo wie, że nadszedł jego koniec i każdy będzie mu pluł w twarz jak go wyrzucą z koryta.
WSTYD mi że MIeskzam w Piotrkowie.
PIOTRKÓW = UKRAINA ?
Tymoszenko.....
Parking też jest duży.
Chojniak robi w pory,wie co go czeka,a tak swoją drogą po co nam ta uczelnia? przecież to fabryka bezrobotnych.
Hah zawsze to powtarzałem "jaka uczelnia taki rektor".
Gówniana szkółka niedzielna to i ..... władze :D
Jak dla mnie to może to odbyć się nawet na zewnątrz w kilku miejscach dajcie listę takich miejsc i dalej.
Że wyjdziemy na ulice to tylko kwestia czasu i to nie tak odległego
W Warszawce aż huczy o likwidacji indywidualnych kont w ZUS....
Tylko siłowo można Pakt Czterech powstały w Magdalence o strukturach mafijnych odsunąć od władzy. Żadne pertraktacje, rozmowy, referenda nic ale to nic nie zmienią. Zbyt długo w Polsce panuje sielska atmosfera.
Zapomnieli jak w 70 z okien skakali, w 76 płonęli a w 80 na taczkach byli wywożeni.
Władza musi czuć przez cały czas bat na swych plecach wtedy dla siebie nie będzie wszystkiego brała. Podzieli się.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!