metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)21.10.2011 11:41

"schronisko" napisał(a):
Zwracamy się do Pana DORIANA: Prosimy o kontakt ze schroniskiem i TOZ w sprawie opisywanej na tym forum, ponieważ chcemy złożyć wniosek o popełnieniu przestępstwa i wszczęciu dochodzenia. Pana wyjaśnienia będą nam pomocne. Dziękujemy

Właśnie - dziękuję bardzo, o tym myślałem!
Jeszcze chciałbym zauważyć, że to chyba nie chodzi o Pana Doriana, ale o Pana arturxx, bo Dorian chyba w poniższym wpisie cytował i być może stąd nieporozumienie - jeśli się mylę to przepraszam za zamieszanie.

00

P51 ~P51 (Gość)21.10.2011 13:54

"CO-ROBI-POLICJA" napisał(a):
policja pisze notatkę.
Dlaczego sprawa ma się skończyc na notatce?

A bo się ma na tym skończyć i już...
Policja mówi, że i tak bez tego ma "od groma" roboty...
Komu by tam się chciało...

00

P51 ~P51 (Gość)21.10.2011 14:05

"arturxx" napisał(a):
arturxx16 godzin temu, 22:08witam to ja mi właśnie przywiązali tego kota do auta i napisali ze go ciągałem co jest nie prawdą bo ja byłem w szkole cały czas i ma świadków tego kota widziałem rano 5M dalej od mojego auta nie żywego jakaś banda szczeniaków myślała ze zrobią sobie jaja i wykręcą taki nr tylko nie myśleli jakie są tego konsekwencje i teraz jak ich złapią będę się śmiał ze są tak głupi bo nikt racjonalnie myślący takich rzeczy nie robi szczere kondolencie dla ich rodziców chcieli dobrze ich wychować a wyszło jak wyszło i nie piszczeli ze to moja wina bo ja nie miałem na to wpływu mnie tam nie było nie mogłem zareagować nic zrobić jestem ofiarą durnych żartów głupich szczeniaków teraz chce się dowiedziec kto taki jest bystry i ja zrobie muz dowcip w postaci policji w domu

Nie rób sobie żartów takim tekstem...
A jeśli to prawda, to szczerze współczuję tobie i kotu.Jednak jeśli Policja miałaby sie oprzeć na tym bełkocie, to sie nie dziwię,że chcą poprzestać na notatce...

00

!!! ~!!! (Gość)21.10.2011 18:38

myślę ze kara powinna być współmierna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

kuba ~kuba (Gość)21.10.2011 21:17

najlepsza kara, to kamieniołom za to.... i to łupanie granitu gołymi rękami

00

qba100 ~qba100 (Gość)21.10.2011 21:21

kamieniołom i to tłuczenie granitu gołymi rękami powinno za coś takiego być.... na akord...... a jak nie to mam lepszy sposób, Ewa wie jaki

00

DORIAN ~DORIAN (Gość)22.10.2011 00:33

To zapytajcie "arturxx" a nie mnie... mnie tylko do głowy przyszło że nauczycielem jest i że to sprawka uczniów....

00

iza ~iza (Gość)22.10.2011 10:13

Bym tak naprawdę zabiła tego dupka identycznie z nim bym tak zrobiła jak on z kotem.Co za skurw.....

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.10.2011 12:46

A nieprawdziwe informacje w artykule dalej nie poprawione! Czy walczycie z "Polską Dziennikiem Łódzkim" o tytuł Mistrza Dezinformacji?

00

Wstrzasniety ~Wstrzasniety (Gość)22.10.2011 19:35

Moim zdaniem powinno byc tak:oko za oko,zab za zab. niewazne czy kot,pies czy inne zwierze.Jesli Ktos w taki sposob zneca sie nad innym stworzeniem w tym przypadku slabszym,zasluguje na podobne traktowanie.Strach pomyslec co taki osobnik bo czlowiekiem trudno nazwac takiego potwora-wiec co taki osobnik zrobilby innemu czlowiekowi gdyby mogl? Szkoda,ze o takich zwierzecych tragediach mowi sie przewaznie jak sie juz dokonaja takie czyny,nic natomiast nierobi sie by taki proceder ukrocic.System kar powinien byc bardziej dotkliwy oraz wiekszy procent wykrywalnosci podobnych uczynkow. Niestety jest inaczej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat