Właśnie - dziękuję bardzo, o tym myślałem!
Jeszcze chciałbym zauważyć, że to chyba nie chodzi o Pana Doriana, ale o Pana arturxx, bo Dorian chyba w poniższym wpisie cytował i być może stąd nieporozumienie - jeśli się mylę to przepraszam za zamieszanie.
A bo się ma na tym skończyć i już...
Policja mówi, że i tak bez tego ma "od groma" roboty...
Komu by tam się chciało...
Nie rób sobie żartów takim tekstem...
A jeśli to prawda, to szczerze współczuję tobie i kotu.Jednak jeśli Policja miałaby sie oprzeć na tym bełkocie, to sie nie dziwię,że chcą poprzestać na notatce...
myślę ze kara powinna być współmierna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najlepsza kara, to kamieniołom za to.... i to łupanie granitu gołymi rękami
kamieniołom i to tłuczenie granitu gołymi rękami powinno za coś takiego być.... na akord...... a jak nie to mam lepszy sposób, Ewa wie jaki
To zapytajcie "arturxx" a nie mnie... mnie tylko do głowy przyszło że nauczycielem jest i że to sprawka uczniów....
Bym tak naprawdę zabiła tego dupka identycznie z nim bym tak zrobiła jak on z kotem.Co za skurw.....
A nieprawdziwe informacje w artykule dalej nie poprawione! Czy walczycie z "Polską Dziennikiem Łódzkim" o tytuł Mistrza Dezinformacji?
Moim zdaniem powinno byc tak:oko za oko,zab za zab. niewazne czy kot,pies czy inne zwierze.Jesli Ktos w taki sposob zneca sie nad innym stworzeniem w tym przypadku slabszym,zasluguje na podobne traktowanie.Strach pomyslec co taki osobnik bo czlowiekiem trudno nazwac takiego potwora-wiec co taki osobnik zrobilby innemu czlowiekowi gdyby mogl? Szkoda,ze o takich zwierzecych tragediach mowi sie przewaznie jak sie juz dokonaja takie czyny,nic natomiast nierobi sie by taki proceder ukrocic.System kar powinien byc bardziej dotkliwy oraz wiekszy procent wykrywalnosci podobnych uczynkow. Niestety jest inaczej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!