Pułkownik Kadafi też dzisiaj został zabity i też był wleczony po ziemi i nikt z was nie płacze nad człowiekiem, tylko nad kotem. To w końcu kot ważniejszy od człowieka?
Właśnie zadzwonili do mnie wnukowie najstarszy 13 lat"babciu jak to możliwe, że policja sporządzi notatkę a kot? a gdyby minie przywiazali i ciągneli przez miasto też była by notatka.Co mam odpowiedzieć mojemu 13 letniemu wnukowi i jego 8 letniej siostrze. Opiekują się psem ,którego Pan Jest w areszcie."Wnusiu przyczep go do auta i niech tato ciągnie go przez wieś aż da ostatnie tchnienie."Szanowna Władzo z całym szacunkiem do waszej funkcji tak chcecie wychować też własne dzieci i wnuki.Gratulacje polskim władzom."DO BOJU POLSKO"to żałosne
Ale czy o tym śpiewa TORZEWSKI. Na pewno nie.
A może to było tak, że kota ktoś potrącił rano faktycznie. A jacyś wagarowicze zrobili sobie idiotyczny żart i kotka przywiązali komuś do samochodu. Bo żywy kotek raczej uwiązany by miauczał i kierowca by zwrócił uwagę ...
Ja dziś pełno widziałem potrąconych zwierzaków i dziwie się że żadne służby tego nie zbierają i to zarówno w mieście jaki i poza miastem.
Dzisiaj to dla mnie następna,przerażająca wiadomość.Mieszkam na małym osiedlu i koty,które tu przebywały zostały przez "życzliwego sąsiada" zabite[trutka w jedzeniu].Problem opieki nad bezdomnymi kotami w naszym mieście jest bagatelizowany i dlatego będzie więcej takich "życzliwych",którzy uznają,iż jest to dobry sposób selekcji i eliminacji.A co robią Panie ze schroniska-biadolą po fakcie zamiast działać!!!!Nasze osiedlowe koty nie doczekały pomocy z fundacji kM,może inne będą miały więcej szczęścia.Reagujmy stanowczo na objawy okrucieństwa wobec zwierząt,niech to nie będzie TYLKO notatka służbowa!!!
tartu Obyś Miał rację to mniejsze zło a napewno mniejszy ból dla zwierzaka.
A nie dziwisz się, skąd służby miałyby wiedzieć o tych wszystkich zwierzakach? Co za problem zadzwonić na bezpłatny numer Straży Miejskiej - 986? Jak tak robię, ilekroć widzę martwe zwierzę na ulicy.
Już dzwoniłem w sprawie bezdomnego psa i mi wystarczy - a jak się wożą to nie widzą???
Czy jadąc samochodem słyszałbyś że ktoś Cię woła? A co dopiero słyszeć miauczenie kota. Przecież silnik zagłusza takie odgłosy
Jestem za! Niech te pozbawieni serca i rozumu stworzenia, najpierw przekonają się na własnej skórze co oznacza cierpienie. Są tacy mądrzy, ale jakby to ich spotkało to by się już tak nie śmiali
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!