metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
młodziak ~młodziak (Gość)15.11.2009 19:59

Byłem, zobaczyłem i się niestety zgubiłem w tym tłumie...ale powiem jedno warto zrobić zakupy w Focus mall bo są na prawdę niskie ceny w porównaniu do łódzkiej manufaktury czy galerii łódzkiej

00

Nori ~Nori (Gość)16.11.2009 00:26

Ceny w Focusie wcale nie są takie wygórowane. Mam nadzieję, że to nie tylko przez 3 dni :)

00

zet ~zet (Gość)16.11.2009 10:25

"szch" napisał(a):
Cześć T. Z. ;) Chyba tak zrobię :)

widze ze sie znamy skads :)

00

zawstydzona:( ~zawstydzona:( (Gość)16.11.2009 19:34

ale z tej strony wieje wieśniactwem!!!
zastanówcie się co piszecie ludzie to czytają
pochodzę z Piotrkowa a mieszkam w Łodzi i naprawdę wstyd mi za niektórych!!!!!!!!!!!!!!!to tylko jedna mała galeria
nie wyobrażam sobie jakby w Piotrkowie powstała taka Manufaktura od razu musieliby psychiatryka otwierać!!!!

00

sylwek ~sylwek (Gość)16.11.2009 19:39

"zawstydzona(" napisał(a):
~zawstydzona:( 3 minuty temu, 19:34
ale z tej strony wieje wieśniactwem!!!
zastanówcie się co piszecie ludzie to czytają
pochodzę z Piotrkowa a mieszkam w Łodzi i naprawdę wstyd mi za niektórych!!!!!!!!!!!!!!!to tylko jedna mała galeria
nie wyobrażam sobie jakby w Piotrkowie powstała taka Manufaktura od razu musieliby psychiatryka otwierać!!!!

dokladnie. a to ze przyjezdzaja do fm mieskzancy pobliskich miejscowosci jak i miast, to chyab dobrze? jakos łodzianinom nie przeszkadzaja wycieczki klasowe do manu:D a wy sie burzycie. to chyba dobrze ze Piotrkow sie rozwija?

00

taaa ~taaa (Gość)16.11.2009 20:01

"zawstydzona(" napisał(a):
pochodzę z Piotrkowa a mieszkam w Łodzi

I wszystko jasne :

00

PTB squad ~PTB squad (Gość)16.11.2009 20:44

Sylwek napisał, że chyba dobrze, że Piotrków się rozwija...Jasne,że dobrze ale nie samymi super i hipermarketami człowiek żyje. Niech powstanie kilka fabryk, w których człowiek będzie mógł porządnie zarobić i wtedy rozmawiajmy bo jak na razie pracując w magazynach wybudowanych dookoła miasta i po otrzymaniu pensji 1200 złotych,odliczeniu od tego opłat takich jak czynsz za mieszkanie czy opłaty rachunków to z tej pensyjki zostanie nam raptem na chleb i kostkę masła. O wypadach do galerii takich jak focus mall możemy zapomnieć...

00

maddox ~maddox (Gość)16.11.2009 22:46

"PTB-squad" napisał(a):
Jasne,że dobrze ale nie samymi super i hipermarketami człowiek żyje.

Truizm. Tylko czy skoro nie powstają zakłady a powstają inne ciekawe obiekty to mamy je krytykować, bo tak ?

00

zet ~zet (Gość)18.11.2009 15:58

"PTB-squad" napisał(a):
Niech powstanie kilka fabryk, w których człowiek będzie mógł porządnie zarobić i wtedy rozmawiajmy bo jak na razie pracując w magazynach wybudowanych dookoła miasta i po otrzymaniu pensji 1200

zeby powstala fabryka musza byc dogodne zachety dla inwestorów i przede wszytskim niskie koszty pracy a w Polsce jak wiemy robi sie wszytsko zeby przedsiebiorcy maksymalnie dowalic kosztów pracy tak zeby nie opłacało mu sie nikogo zatrudniac.

00

kreatywny ~kreatywny (Gość)19.11.2009 18:03

jak was nie stać to po co tam chodzicie???sklepu nie widzieliście?mogli to otworzyć w Siomkach czy innej Rozprzy EPI mieliby blisko i w miarę normalnie by się jeździło...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat