Wybieram się dopiero dzisiaj. Już się boję co zastanę na parkingu (parkowanie równoległe na miejscach prostopadłych, jeden samochód zajmujący dwa miejsca itp. - jak przed Carrefourem).
rób foty rejestracjom tych którzy staja po skosie blokujac miejsca :)
Cześć T. Z. ;) Chyba tak zrobię :)
Właśnie wróciłem z jesiennego spacerku. Do Focusa nie wchodziłem jeszcze bo to nie ma sensu, poczekam do poniedziałku albo wtorku.
To co mi się nasunęło to ogromne współczucie dla okolicznych mieszkańców. To co sie tam dzieje na parkingach i małych osiedlowych uliczkach to tragedia. Obserwowałem rejestracje samochodów w okolicy Focusa. Oto moje spostrzeżenia:
1. EBE
2. EPI
3. EPA
4. EL
5. ETM
Miejscowe rejestracje to chyba tylko mieszkańcy.
Jeżeli ceny mieszkań w tej okolicy wzrosną to takie mieszkanie kupi chyba tylko masochista.
Pozdrawiam
P.S.
Nie mam nic przeciwko Focusowi:)
A co zrobić na parkowanie poprzeczne na 3 miejscach parkingowych (np. zardzewiały trabant z przyczepą, na której pełno worków z ziemniakami)???
czesc jestem julitta ja juz wczoraj byłam w fucusie i powiem wam szczerze ze jest tam super i jak tam weszłam to czułam sie jak w tej łódzkiej galerii!!! :) ale z parkowaniem miałam problem musiałam ciagle szukać miejsc i bardzo sie zlosciłam !!:( ale naszczescie po 5 minutacz zaparkowałam ale po tem nie mogłam wyjechac bo mi samochód nie chciał zapalic i musiałam faceta prosic o podładowanie akumulatorka!!!!!!
jak by ktos chciał wrzucic foty myslacych inaczej na parkingach to tu jest stronka : http://www.swietekrowy.pl
A Sraż Miejska wlepia mandaty mieszkańcom pobliskich bloków, którzy nie mają gdzie parkować więc parkują na placach zieleni! A gdzie my mamy parkować w powietrzu ????!!!! Masakra jeśli chodzi o miejsca parkingowe dla mieszkańców, muszą coś zmienić bo tu się nie da prosperować normalnie!!A tak było spokojnie :((
DLATEGO NAJWYŻSZY CZAS NA REFERENDUM W SPRAWIE ODWOŁANIA OBECNEGO PREZYDENTA PIOTRKOWA TRYBUNALSKIEGO!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!