I zabrakło tych miejsc? Bo pół godziny temu chodniki i trawniki po obi stronach ul. Paderewskiego przy Słowackiego były zastawione parkującymi samochodami - wcześniej tego nie było. Znając umiejętność parkowania w narodzie te 750 miesc starczyło pewnie na jakieś 613 samochodów.
w jakich godzinach jutro jest to otwarte..?? i wiecie moze kiedy sa te wyprzedaze??
buahahahahahaah debeściak
A ciekawe czy ten Fokus będzie też co rano oblegany przez osiedlowych pijaczków
Parking gratis, ale lud może się bał, że trzeba będzie bulic, więc parkował naookoło. Przed wjazdem wyświela się informacja, ile na każdym poziomie jest wolnych miejsc. Ameryka.
też byłam i też widziałam sklep jak sklep robi wrażenie tylko
czy te sklepy przetrwają kieszenie piotrkowian są blade
to będzie na zasadzie zastaw się a postaw się
zazdrość zżera hi hi
tak jakos nie bardzo;/ ciasnawo ;/ na początku się cieszyłam ze cos takiego powstanie ale teraz mam wątpliowści bo caly ptb i okolice będą chodzic w tym samym i częsciej będe widywac osoby ktore mąja to samo co ja ! ;] mmogło powstac tylko kino,kawiarnie,kręgle itp :D cos dla rozrywki....i kosze mogły by być bardziej wiodoczne ! :D zaczęsto na nie wpadałam....
O ja pitole nareszcie jakies normalne sklepy w tym miescie! Myślałem że mnie rozedmie z zachwytu dopóki ktoś z ochrony sie nie wzburzył, że wnoszę alkohol, ale ja na to, ze piwo to nie alkohol i ,,,,,,, mu z b.... Laski co ze mna beemwucha przyjechaly to pialy z zachwytu, nakupowałem se dresów za 2 kafle! O ja pitole! Jak chlopakom na silce opowiem to nie wyrobiOM! Ja pitole, a potem smigalismy moja beemwucha dookoła z laskami, muza na full, zimny lokiec - to bylem wlasnie ja!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!