Niech mnie ktoś uświadomi czy ten parking co powstał razem z Focus Mall jest bezpłatny? Bo to co działo się dzisiejszego dnia w odległości 4-5 ulic w każdą stronę od tego molocha to jest skandal. Jak tak dalej pójdzie to będą na bank silne inicjatywy mieszkańców. Wszystkie uliczki zastawione totalnie jak nigdy, jeden na drugim, wzmożony ruch na głównych trasach tak, że przejechać się nie da.
W najgorszym wypadku będzie tak jak w podobnych galriach, pierwsza godzina gratis następna 2 zł itd.
Ludzie, nie panikujcie z tymi miejscami parkingowymi. Przecież oczywiste jest, że w czasie otwarcia i koncertów (zwłaszcza koncertów, których w PT jak na lekarstwo) ruch jest wzmożony bo każdy idzie zobaczyć co i jak. Pół miasta i okolicznych powiatów się tam zwaliło na raz to nie dziwne, że zabrakło miejsca. Ale trzeba być trochę naiwnym żeby sądzić, że w normalne dni, czy nawet w weekendy, ruch będzie taki sam jak dzisiaj.
Jakie rejestracje samochodów zaobserwowaliście na parkingach podczas otwarcia?
Ale ten pokaz sztucznych ogni to chyba nie wypalił - zdaje mi się, że coś się zepsuło. Najpierw muzyka na chwilę zgasła, potem całkiem. Chyba planowali coś więcej?
Niestety, nie chciało mi się wstać rano i ryzykować życiem ;)
Od razu widać skąd pochodzisz że się zachwycasz tym czego u was na wsi nie ma i nie będzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!