to byl napewno krol Juljan
Każdy sobie dyskutuje na temat, jaki mu odpowiada. Mowa, to nasza najskuteczniejsza forma komunikacji, a temat wcale nie jest błahy, bo dotyczy żywych istot, a nie jakiś dupereli, o których przecież też na forum często dyskutujesz Top Komentatorze
to na pewno nie kot przegryzł przewody
nie raz pod maska miałem kota albo dwa, małe i duże i nigdy one przewodów nie przegryzły ale szczur to owszem :) złapałem go na gorącym uczynku i kotki pomogły się z nim rozprawic
mieszkam na wsi i widze co robia koty a co szczury.bez któw to dopiero by było :D
Jak widać - jak każda osoba kochająca zwierzątka jesteś głucha na rzeczowe argumenty. Chodziło mi o to,że osoby,które w życiu nie widziały nici chirurgicznych,nie mówiąc o ich zakładaniu i zdejmowaniu, zabierają głos o wyższości nici wchłanialnych nad niewchłanialnymi w odniesieniu do stressogenności rękoczynów dla kotka...
Faktycznie , kociska są cwane i byle kable im do gryzienia nie smakują.Co innego wygrzewać się na ciepłym silniku obsikując śmierdzącym moczem ten "swój" teren.Sama rozkosz.
Kolega kiedyś nichcący uruchamiając auto wciągnął takiego koczującego w silniku sierściucha w pasek klinowy.Jak usiłował mu pomóc i wyciągnąć z opresji-został dotkliwie podrapany...
Koty to dranie... ;-)
Jeśli już to głuchy :P A poza tym, nie muszę Ci niczego udowadniać. Opinia weterynarzy i ich doświadczenie są dla mnie istotne i tyle w temacie.
Czy wiadomo coś, jak potoczyła się sprawa. Bo my tu gadu gadu, a biedny facet może już buli naciągaczowi za te pogryzione kable...
Z punktu widzenia kotów sytuacja wygląda dobrze :) Są już stopniowo sterylizowane, a w przypadku chorych - leczone. Maluszkom mieszkającym w piwnicy, które szybko polubiły towarzystwo człowieka szukamy nowych domów. Kocięta są zdrowe i odrobaczone. Mają założone książeczki zdrowia.
Tu jest jedno z nich już gotowe do adopcji: http://www.epiotrkow.pl/ogloszenia/ogloszenie,5792
A co Ty się Zuzka tak pieklisz :P Kot Cię ukąsił?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!