Ja myślę, że schronisko powinno dostawać jakąś informacje /dokumentacje zwrotną. Przecież to nie dzieje się "na gębę"
To jest epiotrkow.pl , a nie jakieś ekot.pl!!!!!!!!!
Nie ten portal!!!
Szwy rozpuszczalne są rozpuszczalne, ale wewnątrz ciała.
Nałożone na skórę tez wymagają usunięcia ( z czasem wypadną same, jak obumrze skóra uciśnięta nitką...).
Jak się nie ma na kogo zwalić winę.. to koty są wszystkiemu winne. :)
Radze poszukać innej przyczyny dziur.
Gościu mówi, że dokarmia koty, czyli de fakto nie są one głodne. :D
Mieszkam na tym osiedlu i teraz boje się gdy rodzice zostawiają samochud nie wiem czy dawać na parking chroniony;)
Pleciesz bzdury. Szwy rozpuszczające się stosuje się do zszywania wewnętrznego a nie zewnętrznego. Jak nie wiesz to nie wypisuj bzdur a każdy vet potwierdzi moje słowa. A mądralińska to ty jesteś bo nie wiesz co piszesz. Współczuję kotom które dzięki twojej wiedzy zostały wykastrowane. Ciebie powinni wykastrować może byś wtedy zmądrzała.
Pewnie ich dieta jest zbyt uboga. W jakże niesamowitym akcie desperacji są te koty! Chcąc ratować swoje przegryzają przewody, wysysają płyny, pożerają tapicerkę! Wczoraj na Sulejowskiej coś jeb..ło i zanik napięcia był - to pewnie kocia szarańcza dorwała się do transformatora i wychlała cały olej, a transformator przegrzewając się eksplodował...
Swoją drogą większej bzdury nie czytałem. To jest jakiś żart?
Koty nie mogły przegryźć przewodów. Z takiej działalności znane są kuny. Robią to w nocy i mają bardzo mocne szczęki. Nie są gryzoniami, są mięsożerne, ale lubią sobie przegryzać by ułatwić sobie szlaki wędrówek. Kuny są b. pożyteczne - tępią gryzonie, ptaki a także kocie oseski. Dla ochrony przed szkodami w samochodach stosuje się elektroniczne odstraszacze, dostępne w internecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!